Overnachten op de whiskystokerij

  • B&B kamers

Overnachten op de whiskystokerij

Whiskydeal: rondleiding + viergangendiner + overnachting + ontbijt

Bus Whisky heeft speciale whiskydeals met rondleiding in de whiskystokerij, culinair vier gangen diner, overnachting in onze B&B en ontbijt. Je bezoekt dan onder begeleiding van een tourguide de brouwerij, de whiskystokerij, de warehouse en de bottelarij en uiteraard neem je de proef op de som! 

Whiskydeals

 

Tweepersoonskamer

 

Eenpersoonskamer

Aankomst op vrij of za   €  169,50 p.p. Reserveer >>   € 205,00 p.p. Reserveer >>
Aankomst op zondag   €  149,50 p.p. Reserveer >>   € 185,00 p.p. Reserveer >>
Aankomst op maandag   €  119,50 p.p. Reserveer >>   € 165,00 p.p. Reserveer >>
         

Je kunt bij ons gratis parkeren voor de deur! In de omgeving zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in natuurgebied de Maashorst en mogelijkheden om een bezoek te brengen aan diverse musea, Alpacafarm Vorstenbosch, de Kilsdonkse watermolen en Kasteel Heeswijk. Ook de binnenstad van 's-Hertogenbosch (15km) is een aanrader.

Adresgegevens:
Bus Whisky Distillers | B&B
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
reserveren@buswhisky.com

Maak kennis met Bus Whisky en ons boerderijrestaurant via onderstaande movietrailer:

Veel gestelde vragen over onze B&B kamers:
 

Mag de hond mee? En mag deze mee tijdens de rondleiding? En in het restaurant?
De hond is van harte welkom op ons terras, maar kan helaas niet mee met de rondleiding en niet in het restaurant. Ook de B&B kamers zijn niet voor honden toegankelijk.

Waaruit bestaat het ontbijt?
Je ontbijt de volgende dag met verse broodjes, een gekookt eitje, onbeperkt koffie, thee, jus en biologische boerderijzuivel met natuurlijk de eigen bierbostelgranola van Bus Whisky! 

Is er goede wifi op de kamers?
Ja, de Heische Hoeve heeft een glasvezelaansluiting en alle kamers hebben WiFi bereik

Is het arrangement ook geschikt voor kinderen?
Niet echt. Onderzoek heeft aangetoond dat overmatig roken en drinken door ouders leidt tot hetzelfde gedrag bij kinderen. Er wordt daarom geadviseerd om het gebruik van alcohol en tabaksproducten zoveel mogelijk te voorkomen in het bijzijn van kinderen.
Geef daarbij zelf het goede voorbeeld. Bus Whisky ontraadt deelname van kinderen aan onze tours, al realiseren we ons dat het soms lastig is gegeven de gezinssituatie. We hebben daarom ook speciale kleurplaten voor kinderen over distilleren. Die leggen het accent op de techniek van distilleren, de biologie van gist en de ongezondheid van alcohol. Terwijl ouders deelnemen aan de rondleiding, kunnen de kinderen zich met deze kleurplaat vermaken. Zo proberen we op een goede manier invulling te geven aan de NIX18-afspraak, zodat we samen voorkomen dat jongeren onder de 18 roken en drinken. Er zijn ook geen speelvoorzieningen voor kinderen. En er is open water op diverse plekken op het terrein, dus het terrein is sowieso minder geschikt voor kleine kinderen.

Kunnen we een nachtje langer blijven? 
Uiteraard is dat (onder voorbehoud van beschikbaarheid) mogelijk

Kunnen we een dag eerder aankomen?
Uiteraard is dat (onder voorbehoud van beschikbaarheid) mogelijk

 

 

 

Bus Whisky | 50cl | 3 yr | 53%

Bourbon Aged € 64,95

Warme aroma's van graan, mout, hooi en karamel vullen de neus. Het smaakpallet heeft tonen van karamel, vanille, jonge eik en zoethout. Zoete sinaasappel en gedroogde fruitsmaken ontwikkelen zich langzaam samen met delicate drop, zoete vijgen en chocolade.

Bus Whisky | 50cl (UITVERKOCHT)

Russian Imperial Stout finish € 89,95

De neus heeft een mooie complexiteit van peper, chocolade met daaronder een noot van amandel en een hint van zoete appel. Een mooie droge afdronk, waarin peper en bittere chocolade terugkomen. Een vleugje drop maakt het helemaal af.

Bus Whisky | 50cl (UITVERKOCHT)

PX finish € 89,95

Bourbon aged - PX finished. De neus is mooi rond en gevuld vol rozijnen, abrikozen en noten. Rijk zachte sherry tonen vullen de smaakpallet met eik, gedroogde vruchten en vijgen naast een hint van geroosterde kruidigheid. Een heerlijke romige afdronk met een tint van kruiden en sherry.

Investeren in duurzame whisky

Mis de bus niet!

Bus Whisky geeft certificaten van aandelen uit via sharefunding. Als particuliere investeerder kun je al instappen vanaf € 1.000. Hoe meer duurzame whisky we verkopen, hoe meer impact we samen kunnen maken.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Bus Whisky Wikipedia

Blog

  • Bus lanceert port lagering met eigen tartan
    Een eerbetoon aan de oudste jurk van Nederland en de rijke geschiedenis van het buurtschap Bus. Een vijf jaar oude single cask whisky, gelagerd op tawny port vaten. De Brabantse whiskystokerij Bus is van korrel tot borrel Nederlands,...
  • Bus gaat Bio
    Bus Whisky goes Organic! Tijdens de De BioBorrel in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam heeft Bus Whisky bekend gemaakt vanaf 2025 helemaal over te willen stappen op biologische teelt van brouwgerst! Om omschakeling naar bio vanaf 2025 te...
  • Martijn Keesmaat commercieel directeur van Bus Whisky
    Met genoegen verwelkomen we Martijn Keesmaat als commercieel directeur bij Bus Whisky. Martijn was eerder commercieel directeur van Hooghoudt in Groningen. Zijn passie voor de whiskywereld maakt dat hij nu het hoge Noorden verruilt voor onze...

Bekijk alle blogberichten