Bus Whisky Boerderijcamping

 • Camping

Bus Whisky Boerderijcamping

De camping van Bus Whisky is geopend op zondagen en maandagen van 1 april tot 1 november en alleen op reservering. Dinsdag t/m zaterdag is de camping gesloten. Bus Whisky is in 2020 tijdens corona gestart met een boerderijcamping met 25 kampeerplaatsen. En onze camping werd dat jaar al meteen door de ANWB kampeer en caravankampioen uitgeroepen tot één van de vijf van de meest bijzondere minicampings van Nederland. Lees hier het artikel in de ANWB Kampioen >>  

De camping beschikt over een boerderijwinkel met verse broodjes, biologische boerderijzuivel en heerlijke streekproducten. Er is op het erf een sfeervol boerderijrestaurant met terras. Ook zijn mogelijkheden voor kampvuur. BBQ-en is mogelijk op het terrein en ook de houtgestookte pizza-ovens worden met enige regelmaat opgestookt. Er zijn picknick-, borrel- en BBQ-boxen verkrijgbaar in de boerderijwinkel. 

Het pronkstuk is uiteraard de whiskystokerij op de boerderij die ook elke dag te bezoeken is. In de omgeving zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in natuurgebied de Maashorst en mogelijkheden om een bezoek te brengen aan diverse musea, een alpacafarm, een watermolen en Kasteel Heeswijk. Ook de binnenstad van 's-Hertogenbosch (15km) is een aanrader.

De kosten van een kampeerplaats bedragen €15 per volwassene inclusief stroom en sanitair. Onze camping is beperkt geopend. Je kunt terecht op zondagen en maandagen van 1 april tot 1 november en alleen op reservering. Dinsdag t/m zaterdag is de camping gesloten. We richten ons om die reden het meest op campers, al ben je op zondag en maandag met een tent of caravan uiteraard ook van harte welkom.

Let op: Je kunt dus alleen boeken op zondagen en maandagen. Alle andere dagen zijn standaard niet beschikbaar omdat onze locatie dan exclusief verhuurd is aan groepen inclusief het campingterrein. 

De kosten van een kampeerplaats bedragen:

- € 15 per volwassene per nacht (vooraf te voldoen bij reservering)
- € 3,50 per huisdier per nacht (bij aankomst te voldoen per pin)
- € 7,50 per kind 4-12jr per nacht (bij aankomst te voldoen per pin)

Praktische zaken:

 • Inchecken op zondag of maandag vanaf 14.00 uur  
 • Uitchecken op maandag of dinsdag voor 12.00 uur
   

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

 

Camping Culinair
Een paar keer per jaar organiseert Bus Whisky Camping Culinair. We hebben zowel een zomer- als een wintereditie, waarbij we een culinair vier gangen diner serveren aan je tent, caravan of camper. Het arrangement bestaat uit een rondleiding whiskystokerij + culinair vier gangen diner bij je camper, caravan of tent + luxe ontbijtbox + kampeerplaats + stroom.

Klik hier voor meer informatie over de Camping Culinair arrangementen

 

Adresgegevens:
Bus Whisky Distillers | Boerderijcamping
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
(0413) 418016
camping@buswhisky.com

Veel gestelde vragen over onze boerderijcamping:
 

Krijgen we een plek toegewezen of mogen we zelf kiezen?
Jullie mogen zelf ter plaatse een plekje uitkiezen. Vooraf een vaste plaats reserveren is niet mogelijk.

Als we met twee stellen (2x campers) komen kunnen we dan gegarandeerd naast elkaar staan?
Daar doen we ons uiterste best voor en dat lukt eigenlijk altijd wel.

Moeten we bijbetalen als we een klein tentje naast onze camper/ caravan zetten?
Nee hoor, niet voor het tentje zelf, wel voor evt extra personen of een huisdier

Mag de hond mee? En mag deze mee tijdens de rondleiding? En in het restaurant?
De hond is van harte welkom op ons terras, maar kan helaas niet mee met de rondleiding en niet in het restaurant. Ook de B&B kamers zijn niet voor honden toegankelijk.

Is er plaats in het restaurant en moeten we deze vooraf reserveren?
Als jullie willen eten in ons restaurant is reserveren zeer aan te bevelen, het is anders niet zeker dat we plek hebben. Reserveren kan het beste online via deze site.

Is er altijd plaats bij de rondleiding en moeten we deze vooraf reserveren?
Als jullie willen deelnemen aan de rondleiding door de whiskystokerij is reserveren zeer aan te bevelen, het is anders niet zeker dat we plek hebben. Reserveren kan het beste online via deze site.

Is er goede wifi op het hele campingterrein?
Nee, de Wifi concentreert zich rond en in het gebouw. Niet alle campingplaatsen hebben goede WiFi.

Is de camping ook geschikt voor kinderen?
Onderzoek heeft aangetoond dat overmatig drinken door ouders leidt tot hetzelfde gedrag bij kinderen. Dit geldt overigens ook voor roken. Er wordt daarom geadviseerd om het gebruik van alcohol en tabaksproducten zoveel mogelijk te voorkomen in het bijzijn van kinderen.
Geef daarbij zelf het goede voorbeeld. Bus Whisky ontraadt deelname van kinderen aan onze tours, al realiseren we ons dat het soms lastig is gegeven de gezinssituatie. We hebben daarom ook speciale kleurplaten voor kinderen over distilleren. Die leggen het accent op de techniek van distilleren, de biologie van gist en de ongezondheid van alcohol. Terwijl ouders deelnemen aan de rondleiding, kunnen de kinderen zich met deze kleurplaat vermaken. Zo proberen we op een goede manier invulling te geven aan de NIX18-afspraak, zodat we samen voorkomen dat jongeren onder de 18 roken en drinken! 
Er zijn ook geen speelvoorzieningen voor kinderen. En er is open water op diverse plekken op het terrein, dus het terrein is sowieso minder geschikt voor kleine kinderen.

Kunnen we een nachtje langer blijven of een dag eerder aankomen? Onze camping is beperkt geopend. Je kunt alleen arriveren op zondagen en maandagen van 1 april tot 1 november en alleen op reservering. Dinsdag t/m zaterdag is de camping gesloten.

Bus Whisky | 50cl

Bourbon Aged € 59,95

Deze single malt, single cask én single estate whisky heeft na drie jaar lagering op first fill bourbon vaten zijn kenmerkende smaak en kleur gekregen. Versneden met een klein deel puur wijstwater, gebotteld, geparafeerd en verzegeld door onze Master Distiller.

Van €117,25 voor slechts €99,50!

Whiskydeal weekend

Uniek arrangement met rondleiding door de whiskystokerij met proefglaasje, een heerlijk vier-gangen diner en een overnachting in onze B&B met ontbijt voor slechts € 99,50 p.p. op vrijdag en zaterdag

7 dagen per week geopend

Whisky rondleidingen

Onze whiskystokerij is 7 dagen per week geopend, net als het boerderijrestaurant. Elke dag is er om 16.00 uur een rondleiding door de stokerij. Op zaterdag en zondag zijn er extra tours om 11.00 uur en 13.30 uur. TIP: combineer je tour met een lunch of diner!

#jointhebus

maak werk van je passie

Bus Whisky is de duurzaamste whiskystokerij ter wereld. Stap jij in onze Bus? Jouw passie en interesses zijn ons vertrekpunt. Een baan op maat dus. Het maximale uit je werk halen in een mooie harmonie met thuis.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Blog

 • Brabants Dagblad: Terugkomen is de moeite waard bij Bus Whisky
  Culinair recensent Carla Kentgens stapt in haar rubriek Over de tong wekelijks binnen in één van de vele Brabantse restaurants. Deze week was ze te gast in het boerderijrestaurant van Bus Whisky! "Bus Whisky is een...
 • Even voorstellen | Master Distiller Marcel van Roessel
  ‘Ik weet van A tot Z hoe je whisky maakt’ Met een woeste baard, vriendelijke ogen en een brede glimlach schenkt Marcel van Roessel (50) koffie in terwijl een collega een worstenbroodje brengt. De Oisterwijker die thuis een...
 • Bus Whisky wint weer goud in Azië
  “Gouden medaille bij China Wine & Spirits awards” Eind 2019 werd Bus Whisky succesvol gelanceerd als nieuw Nederlands whiskylabel. In amper drie jaar tijd groeide de Brabantse whisky start-up uit tot de tweede whiskyproducent...

Bekijk alle blogberichten