Bus Whisky Boerderijcamping

 • Camping

Bus Whisky Boerderijcamping

Wegens succes op herhaling met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren 2022:
 

Camping Culinair


Rondleiding whiskystokerij + culinair vier gangen diner bij je camper, caravan of tent + luxe ontbijtbox + kampeerplaats + stroom

Dag 1
Vanaf 14.00 uur: check in op de camping
16.00 uur: Rondleiding whiskystokerij 
Vanaf 17.30 uur: Vier gangen verrassingsdiner

Dag 2
Vanaf 9.00 uur: Afhalen luxe ontbijtbox in het restaurant


€ 79,50 p.p.
incl kampeerplaats + stroom

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

 

Bus Whisky is in 2020 gestart met een boerderijcamping. En onze camping werd dat jaar al meteen door de ANWB kampeer en caravankampioen uitgeroepen tot één van de vijf van de meest bijzondere minicampings van Nederland. Lees hier het artikel in de ANWB Kampioen >>  

De camping beschikt over een boerderijwinkel met verse broodjes, biologische boerderijzuivel en heerlijke streekproducten. Er is op het erf een sfeervol boerderijrestaurant met terras. Ook zijn mogelijkheden voor kampvuur. BBQ-en is mogelijk op het terrein en ook de houtgestookte pizza-ovens worden met enige regelmaat opgestookt. Er zijn picknick-, borrel- en BBQ-boxen verkrijgbaar in de boerderijwinkel. 

Het pronkstuk is uiteraard de whiskystokerij op de boerderij die dagelijks in bedrijf is en ook elke dag te bezoeken is. In de omgeving zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in natuurgebied de Maashorst en mogelijkheden om een bezoek te brengen aan diverse musea, een alpacafarm, een watermolen en Kasteel Heeswijk. Ook de binnenstad van 's-Hertogenbosch (15km) is een aanrader.

De kosten van een kampeerplaats bedragen €15 per volwassene inclusief stroom en sanitair. Onze camping is geopend van 1 april tot 1 november en alleen toegankelijk op reservering.

Let op: Alle vrijdagen en zaterdagen in alle weekenden in 2022 zijn niet meer beschikbaar omdat onze locatie dan exclusief verhuurd is aan groepen inclusief het buitenterrein. De zondagen en maandagen kunnen veelal wél geboekt worden.

Bijkomende kosten bij aankomst te voldoen per pin:
- huisdier € 3,50 p.n.
- camperplaats toeslag kind 4-12 jaar € 7,50 

Praktische zaken:

 • Inchecken vanaf 14.00 uur | 
 • Uitchecken voor 12.00 uur | (TIP: gratis 'late checkout' als jullie lunchen in het boerderijrestaurant op de dag van vertrek!)
   

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

Adresgegevens:
Bus Whisky Distillers | Boerderijcamping
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
(0413) 418016
camping@buswhisky.com

Veel gestelde vragen over onze boerderijcamping:
 

Krijgen we een plek toegewezen of mogen we zelf kiezen?
Jullie mogen zelf ter plaatse een plekje uitkiezen. Vooraf een vaste plaats reserveren is niet mogelijk.

Als we met twee stellen (2x campers) komen kunnen we dan gegarandeerd naast elkaar staan?
Daar doen we ons uiterste best voor en dat lukt eigenlijk altijd wel.

Moeten we bijbetalen als we een klein tentje naast onze camper/ caravan zetten?
Nee hoor, niet voor het tentje zelf, wel voor evt extra personen of een huisdier

Mag de hond mee? En mag deze mee tijdens de rondleiding? En in het restaurant?
De hond is van harte welkom op ons terras, maar kan helaas niet mee met de rondleiding en niet in het restaurant. Ook de B&B kamers zijn niet voro honden toegankelijk.

Is er plaats in het restaurant en moeten we deze vooraf reserveren?
Als jullie willen eten in ons restaurant is reserveren zeer aan te bevelen, het is anders niet zeker dat we plek hebben. Reserveren kan het beste online via deze site.

Is er altijd plaats bij de rondleiding en moeten we deze vooraf reserveren?
Als jullie willen deelnemen aan de rondleiding door de whiskystokerij is reserveren zeer aan te bevelen, het is anders niet zeker dat we plek hebben. Reserveren kan het beste online via deze site.

Is er goede wifi op het hele campingterrein?
Nee, de Wifi concentreert zich rond en in het gebouw. Niet alle campingplaatsen hebben goede WiFi.

Is de camping ook geschikt voor kinderen?
Onderzoek heeft aangetoond dat overmatig drinken door ouders leidt tot hetzelfde gedrag bij kinderen. Dit geldt overigens ook voor roken. Er wordt daarom geadviseerd om het gebruik van alcohol en tabaksproducten zoveel mogelijk te voorkomen in het bijzijn van kinderen.
Geef daarbij zelf het goede voorbeeld. Bus Whisky ontraadt deelname van kinderen aan onze tours, al realiseren we ons dat het soms lastig is gegeven de gezinssituatie. We hebben daarom ook speciale kleurplaten voor kinderen over distilleren. Die leggen het accent op de techniek van distilleren, de biologie van gist en de ongezondheid van alcohol. Terwijl ouders deelnemen aan de rondleiding, kunnen de kinderen zich met deze kleurplaat vermaken. Zo proberen we op een goede manier invulling te geven aan de NIX18-afspraak, zodat we samen voorkomen dat jongeren onder de 18 roken en drinken! 
Er zijn ook geen speelvoorzieningen voor kinderen. En er is open water op diverse plekken op het terrein, dus het terrein is sowieso minder geschikt voor kleine kinderen.

Kunnen we een nachtje langer blijven? 
Uiteraard is dat (onder voorbehoud van beschikbaarheid) mogelijk

Kunnen we een dag eerder aankomen?
Uiteraard is dat (onder voorbehoud van beschikbaarheid) mogelijk

 

Bus Whisky | 50cl

Bourbon Aged € 59,95

Deze single malt, single cask én single estate whisky heeft na drie jaar lagering op first fill bourbon vaten zijn kenmerkende smaak en kleur gekregen. Versneden met een klein deel puur wijstwater, gebotteld, geparafeerd en verzegeld door onze Master Distiller.

Van €117,25 voor slechts €99,50!

Whiskydeal weekend

Uniek arrangement met rondleiding door de whiskystokerij met proefglaasje, een heerlijk vier-gangen diner en een overnachting in onze B&B met ontbijt voor slechts € 99,50 p.p. op vrijdag en zaterdag

7 dagen per week om 16.00 uur

Whisky rondleidingen

Onze whiskystokerij is 7 dagen per week geopend voor bezoek. Elke dag is er om 16.00 uur een rondleiding door de whiskystokerij. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er extra tours om 13.30 uur. Met een groep van 10 personen of meer kun je ook een privétour boeken op een tijdstip naar keuze.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Blog

 • Bus wint goud voor duurzaamheid
  Hongkong - Bus Wisky is tijdens de Global Green Awards in Hongkong beloond met een gouden duurzaamheidsmedaille. Eind 2019 werd Bus succesvol gelanceerd als nieuw Nederlands whiskylabel. In amper drie jaar tijd groeide de Brabantse whisky...
 • Bus wint Brons in San Francisco
  San Francisco – Bus Whisky heeft met haar nieuwste whisky in Amerika een bronzen medaille gewonnen bij de USA Spirits Ratings Competition in San Francisco. Deze nieuwe whisky van Bus gooide eerder ook al hoge ogen in Londen, waar de...
 • Bus Whisky zoekt een sous chef!
  Creatief aan de slag met mooie, verse, lokale producten in een gezellig team. Direct contact met boeren en producenten. Veel vrijheid in het bedenken en ontwikkelen van gerechten en de menukaart. Een grote diversiteit in werkzaamheden door alle...

Bekijk alle blogberichten