Proef Lokaal!

  • Restaurant

Proef Lokaal!

Een whiskystokerij heeft traditioneel een eigen proeflokaal. Maar bij Bus Whisky staat Proef Lokaal ook voor genieten van streekproducten met farm-to-table cuisine. Het charmante en sfeervol ingerichte boerderijrestaurant van Bus Whisky heeft een menukaart met vrijwel uitsluitend streekproducten en ook een mooie groene kaart met een royale plantaardige keuze. We verwerken producten van eigen boerderij en kopen daarnaast elke week in bij maar liefst tweeëntwintig lokale collega boeren, vissers en ambachtelijke toeleveranciers, die we op onze menukaart graag aan je voorstellen.

Naast de huis gestookte whisky worden ook de meeste andere dranken van onze drankenkaart op eigen boerderij gebrouwen en gebotteld. Van huis gebrouwen bieren van eigen brouwgerst en cider van eigen appels tot zelf gebottelde craft soda's. En niet te vergeten de huis gestookte eau-de-vie en huisgemaakte likeuren met fruit uit eigen voedselbos. We hebben zelfs een eigen koffiebranderij en een theeplantage op de boerderij. Ons boerderijrestaurant is qua drank vrijwel helemaal zelfvoorzienend, met uitzondering van de wijnen. Want hoewel we zelf ook een kleine wijngaard hebben, verrassen we je graag met een van de wijnen op onze wijnkaart, allemaal afkomstig van collega wijnboeren uit Nederland én van Nederlandse wijnboeren 'uit den vreemde'. 

Uit eten bij Bus Whisky is dus een beleving op zich. Vanuit het restaurant kijk je aan de ene kant in de open keuken naar het werk van de koks. En als je je omdraait, zie je de brouwers en stokers aan het werk in de whiskystokerij. Helemaal leuk is om je diner te combineren met een rondleiding door onze whiskystokerij. Dat kan elke dag om 16.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn er daarnaast extra tours om 11.00 uur en 13.30 uur. 

<< Bekijk Lunchkaart >> 

<< Bekijk Avondkaart >>

Ons boerderijrestaurant is 7 dagen per week geopend voor diner. We zijn op vrijdag, zaterdag en zondag ook geopend voor  lunch. Reserveren kan heel eenvoudig online via onderstaande link:

KLIK HIER OM EEN TAFEL TE RESERVEREN

 

TIP: Je kunt ook blijven slapen bij Bus Whisky: klik hier voor leuke whiskydeals inclusief rondleiding, diner en overnachting + ontbijt >>

Adresgegevens:
Bus Whisky Distillers | Boerderijrestaurant
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
restaurant@buswhisky.com

 

Maak kennis met Bus Whisky en ons boerderijrestaurant via onderstaande movietrailer:

Bus Whisky | 50cl

Bourbon Aged € 59,95

Deze single malt, single cask én single estate whisky heeft na drie jaar lagering op first fill bourbon vaten zijn kenmerkende smaak en kleur gekregen. Versneden met een klein deel puur wijstwater, gebotteld, geparafeerd en verzegeld door onze Master Distiller.

Van €117,25 voor slechts €79,50!

Whiskydeal

Uniek arrangement met rondleiding door de whiskystokerij, een culinair vier-gangen diner en een overnachting in onze B&B met ontbijt voor slechts € 79,50 p.p. op zondagen en maandagen!

7 dagen per week geopend

Whisky rondleidingen

Onze whiskystokerij is 7 dagen per week geopend, net als het boerderijrestaurant. Elke dag is er om 16.00 uur een rondleiding door de stokerij. Op zaterdag en zondag zijn er extra tours om 11.00 uur en 13.30 uur. TIP: combineer je tour met een lunch of diner!

#jointhebus

maak werk van je passie

Bus Whisky is de duurzaamste whiskystokerij ter wereld. Stap jij in onze Bus? Jouw passie en interesses zijn ons vertrekpunt. Een baan op maat dus. Het maximale uit je werk halen in een mooie harmonie met thuis.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Blog

  • Brabants Dagblad: Terugkomen is de moeite waard bij Bus Whisky
    Culinair recensent Carla Kentgens stapt in haar rubriek Over de tong wekelijks binnen in één van de vele Brabantse restaurants. Deze week was ze te gast in het boerderijrestaurant van Bus Whisky! "Bus Whisky is een...
  • Even voorstellen | Master Distiller Marcel van Roessel
    ‘Ik weet van A tot Z hoe je whisky maakt’ Met een woeste baard, vriendelijke ogen en een brede glimlach schenkt Marcel van Roessel (50) koffie in terwijl een collega een worstenbroodje brengt. De Oisterwijker die thuis een...
  • Bus Whisky wint weer goud in Azië
    “Gouden medaille bij China Wine & Spirits awards” Eind 2019 werd Bus Whisky succesvol gelanceerd als nieuw Nederlands whiskylabel. In amper drie jaar tijd groeide de Brabantse whisky start-up uit tot de tweede whiskyproducent...

Bekijk alle blogberichten