Medewerker technische dienst (8-16 uur per week)

  • Medewerker technische dienst (8-16 uur per week)

Medewerker technische dienst (8-16 uur per week)

Bij De Heische Hoeve en Bus Whisky zijn wij altijd volop in beweging. Onderhouden, verbouwen én uitbreiden; wij bouwen graag verder aan de ontspanning van onze gasten en de productie van onze streekdelicatessen, bieren en onze whisky. Iedere dag weer.

Als medewerker technische dienst ben je werkzaam voor zowel de De Heische Hoeve als Bus Whisky. In samenwerking met collega's zorg jij ervoor dat de gebouwen, installaties en apparatuur in goede staat zijn. Je doet dit door het regelmatig uitvoeren van controles, periodiek onderhoud en reparaties. Je werkt grotendeels zelfstandig, maar hebt natuurlijk regelmatig afstemming met je collega’s en externe partners zoals installateurs en aannemer.

Als onze nieuwe medewerker technische dienst weet je iets van elektrotechniek, verwarming, water en je bent een handige klusser die onderhoud grotendeels in eigen beheer uitvoert en waar nodig hulp van leveranciers inschakelt. Je bent goed in staat om om te gaan met ad-hoc werkzaamheden en je kunt goed prioriteiten te stellen. Dit is ook een ideale functie voor iemand die met pensioen is en een er nog wel een paar dagen bij wil werken, maar wel zijn eigen dagen en uren wil kunnen bepalen. 

Online sollicitatieformulier

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Persoonlijke gegevens
       
Naam :   
       
Adres :  
       
Postcode :  
       
Woonplaats :  
       
E-mailadres :
     
Telefoonnummer :
     
     
Gegevens voor sollicitatie
     
Beschikbaar vanaf (datum) :
     
Beschrijf je motivatie :
     
Beschikbaar op  : MA DI WO DO VR ZA ZO
    Ochtend  
    Middag  
    Avond  
     
CV :
     
   
     
   

Vragen? bel ons! (0413) 229 153

 

 

 

 

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd: