RESERVEER NU JOUW FLES BUS WHISKY

  • Webshop

RESERVEER NU JOUW FLES BUS WHISKY

In november 2019 was het zover: de allereerste flessen Bus Whisky werden gepresenteerd op het International Whisky Festival! De ontvangst van Bus Whisky in de markt was overweldigend en batch 1 was in no time uitverkocht! Wil jij ook proeven en kun je niet wachten? Dan hebben we goed nieuws, want het is vanaf nu mogelijk om jouw eigen fles uit batch 2 te reserveren!

Experts noemen Bus Whisky een nieuwe Nederlandse whisky met granige, fruitige en florale tonen, maar bovenal een nieuwe single malt met potentie! Pre-order nu jouw eigen fles uit Bus batch no2, nog vóór de officiële release in april 2020. Dan maak je bovendien kans op een van de exclusieve Bus Whisky fan-pakketten, die we verloten onder alle pre-orders.

Elke fles is genummerd en hand gesigneerd. Wil jij verzekerd zijn van een fles Bus Whisky uit Batch no2, wacht dan niet te lang en bestel nu! De voorraad is beperkt!

www.buswhisky.com/webshop

Bedrijfsuitje

4x4 Ecotrail & rondleiding whiskystokerij

Bolletje-pijltje-jeeptrail per elektrische jeep door bossen en over zandpaden op het mooie Brabantse platteland

Meer info

Events

Rondleiding Bus Whisky Distillery zaterdag 9.30 uur

Tijdens deze rondleiding door de distillery van Bus Whisky op de Heische Hoeve maak je kennis met het distilleerproces inclusief nosing & tasting.

Meer info

Events

Workshop whisky stoken (open inschrijving)

Elke laatste zaterdag van de maand kun je tijdens deze mini-workshop in de whiskystokerij van Bus Whisky op de Heische Hoeve kennis maken met het distilleerproces en ga je een eigen fles (20cl) maken.

Meer info

Webshop

Pre-sale van batch 2 = open!

Deze single malt, single cask én single estate whisky uit Batch 2 heeft na drie jaar lagering op first fill bourbon vaten zijn kenmerkende smaak en kleur gekregen. Versneden met een klein deel puur wijstwater, gebotteld, geparafeerd en verzegeld door onze Master Distiller.