7 dagen per week open

  • Dagje uit

7 dagen per week open
Onze whiskystokerij is 7 dagen per week geopend voor bezoek. Elke is er zowel om 13.30 uur als om 16.00 uur een rondleiding door de whiskystokerij. De rondleiding kost € 12,50 p.p. inclusief een klein proefglaasje. Je kunt de rondleiding combineren met een van de vele leuke andere activiteiten van Bus Whisky of met een lunch of diner! Via deze site kun je heel eenvoudig een tafeltje reserveren in ons boerderijrestaurant.
     
 
Rondleiding Whiskystokerij  
€ 12,50 p.p.  
     
 
Workshop Whisky Stoken  
€ 59,50 p.p.  
     
 
Whiskyproeverij  
€ 32,50 p.p.  
     
 
4x4 ecotrail  
€ 29,50 p.p.  
     
 
Puzzeltocht met de familiefiets  
€ 9,50 p.p.  
     
 
GPS Tocht met opdrachten  
€ 9,50 p.p.  

 

jessica van der lingen

 2 weken geleden
Heerlijke middag en avond gehad bij Bus Whisky Echte ambacht hier๐Ÿฅƒ๐Ÿฅƒ๐Ÿ‘Œ Ruiken is proeven. Klein en eerlijk. Wij houden ervan!! Het eten in het restaurant was ook top. Bedankt voor de super leuke rondleiding Groetjes Arno en Jessica
 
Heer Olivier R Bommel
 3 weken geleden
Superleuke omgeving. Heerlijk gegeten. Veel gerechten worden met de zelf gestookte Whiskey bereid. Spontaan werd door het vriendelijke personeel een rondleiding aangeboden. Wat een geweldige omgeving, supervriendelijk en opmerkzaam personeel.
 
Coby van den Heuvel
 2 weken geleden
Heel netjes Alle maal echt super. SUPER allemaal.waauwie echt aan te raden om dat een keer te doen.en ook te eten echt super.
 
Gerrie Kokken-Bruijnes
 4 weken geleden
Erg leuke rondleiding (1 uur) in deze (kleine) distilleerderij. Kennis opgedaan van het proces en aan het eind "de confrontatie met het product". Er wordt hier een heerlijke whisky gemaakt. Een aanrader (zowel de rondleiding als de whisky). Ook nog gegeten in het bijbehorende restaurant waar in de diverse gerechten de whisky verwerkt wordt. En ook daar werden we blij van! 
 
Mireille Larooij
 2 weken geleden
Prettige sfeer in een mooi nieuw restaurant. Het restaurant ziet prachtig uit. En het team is ontzettend vriendelijk. Onze hapjes wordt geserveerd op een duigen van een whiskyvat. Fantastisch om te zien. De kok heeft overheerlijke gerechten gemaakt met een tint van Bus whisky. Wij hebben een top avond gehad. Komen zeker nog eens een keer.
 
Rebecca Buijs
 7 weken geleden
Super leuke rondleiding gehad met een enthousiaste gids, zeker een bezoekje waard! (en de whisky is top!)
 
Tonny Knapp
 7 weken geleden
Vergeleken bij de Schotse distilleerderijen is Bus Whisky Distillers maar heel klein (nog). De plek waar alles staat De Heische Hoeve), is heel sfeervol met veel hout en natuur. De distilleerderij bestaat maar uit een paar ruimtes. Je ziet 1000 liter vaten, waarin het voorwerk gedaan wordt en het apparaat wat zorgt voor de pure alcohol. Een aparte ruimte ligt vol met opgeslagen vaten, die minimaal drie jaar en één dag moeten liggen. Hier mag je een beetje proeven van de (tot nu toe nog) eerste lichting flessen. Deze is echter niet meer te koop. Lichting vier wordt nu gebotteld. Er wordt zoveel mogelijk in eigen beheer gedaan met natuurlijke producten. Rest'afval' wordt waar mogelijk ook hergebruikt. Bierborstelbrood schijnt erg lekker te zijn, werd me door anderen verteld De rondleiding was, ondanks de kleine omvang van deze onderneming, erg interessant en uitgebreid. Mocht je nog langer willen blijven, dan is er een winkel met allerlei natuurproducten en een restaurant. Zeker een leuk uitje.
 
Antonie Bellemakers
 7 weken geleden
Enthousiaste whiskymakers. De liefde en passie voor het product spat er van af. En nog lekker ook.
 
Frans de Bruijn
 7 weken geleden
Enthousiaste rondleiding en heerlijk eten. Erg leuke rondleiding in een opstartende whisky distilleerderij. je kunt het proces goed volgen, veel beter dan bij de grote distilleerderijen in bv. Schotland. heerlijk gegeten op het gezellige buitenterras. Het restaurant is pas 6 weken in bedrijf, daar merk je niets van. je voelt de passie van alle medewerkers. we komen hier zeker nog een keer terug en raden het zeker aan onze kennissen en familie aan. Frans en Henny
 
Nienke Laurier
 8 weken geleden
Wat een GEWELDIGE plek is dit. Iedereen laat je echt thuisvoelen en we hebben ons geen seconde verveeld. Je kan heerlijk bijkomen in de tuin (wij kampeerden bij de druivengaarde, heel erg leuk!), er zijn prachtige fietstochten in de omgeving te maken, leuke boerderijen te bezoeken en deze whiskey boerderij heeft zelf ook genoeg leuke dingen te doen. Na de whiskeytour mochten we de bbq lenen en hebben met delicatessen uit de streek heerlijk gegeten. De delicatessen zijn ook bij de boerderij te verkrijgen. We kwamen onvoorbereid met lege handen, maar hebben een geweldige tijd gehad met behulp van de staff en zijn met een enorm leuke ervaring vertrokken. We voelden ons echt thuis! Niks, maar dan ook niks op aan te merken. Wij komen terug!!!!
 
Mirjam de Klerk
 11 weken geleden
Hartelijke ontvangst door bevlogen whiskey stoker. Hoewel ik absoluut niet van alcoholische dranken hou, en zeker niet van whiskey, heb ik genoten van de verhalen en de bevlogenheid van onze gids. We wachten nog een paar jaar, maar dan zullen we zeker proberen een fles van jullie whiskey te bemachtigen!

Blog

  • Even voorstellen | Ine Stallaart
    Je krijgt onze mensen regelmatig aan de telefoon, of je ontmoet ze. Maar wie zijn ze nou eigenlijk? Wat is hun achtergrond, hun bevlogenheid? Tijd voor een blik achter de schermen. Deze keer: Ine Stallaart. ‘Het is echt tof’ Ine...
  • Bus Whisky in top vijf meest bijzondere minicampings
    De boerderijcamping die Bus Whisky in 2020 samen met zusterbedrijf De Heische Hoeve is gestart is afgelopen weekal meteen door de ANWB Kampeer en Caravan Kampioenuitgeroepen tot één van de vijf van de meest bijzondere minicampings...
  • Bus Whisky wint zilveren medaille in Londen
    Geweldig nieuws: Bij de international London Spirits Competition, heeft Bus Whisky een zilveren medaille gewonnen! Daarvoor moesten we in Londen hoog scoren op smaak en kwaliteit van de whisky, de prijs-kwaliteit-verhouding en het design van de...

View all blog posts