Tours

  • Tours

De whiskystokerij en slijterij van Bus Whisky zijn van maandag tot en met zaterdag dagelijks geopend van 9.00 - 17.00 uur. Elke dag om 13.30 uur is er een rondleiding (Op zondag is de distillery nu nog gesloten). 
 

Rondleiding whiskystokerij dagelijks 13.30 uur € 12,50 (vanaf 1 persoon)

Een rondleiding door de distillery duurt ongeveer 45 minuten en kost € 12,50 per persoon. Reserveren is niet nodig. Rondleidingen zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Elke dag om 13.30 uur is er een rondleiding (behalve op zondag, dan is de distillery op dit moment nog gesloten). Afwijkende tijden zijn altijd mogelijk op afspraak.
 

Whiskyproeverij / Nosing & tasting € 32,50 (vanaf 2 personen)

Een whiskyproeverij is al mogelijk vanaf 2 personen. We gaan een whisky-reis rond de wereld maken en 4 whisky's uit diverse landen proeven zoals Scotch of Bourbon (Amerikaans) of Irish en dan zowel blended als single-malt whisky's. Daarbij zorgen we tussen de verschillende whisky's door voor vier toepasselijke hapjes bij elke whisky. Klik hier voor beschikbaarheid en online reserveren (via zusterbedrijf De Heische Hoeve)
 

Workshop whisky stoken € 59,50 (vanaf 2 personen)

Het is ook mogelijk om een workshop whisky stoken te reserveren op open inschrijving. Deze workshop kost € 59,50 per persoon inclusief een flesje Bus Whisky van 20cl. Klik hier voor beschikbaarheid en online reserveren (via zusterbedrijf De Heische Hoeve)
 

Camperplaats met luxe privé sanitair € 49,75 

Kom met je camper naar Bus Whisky en De Heische Hoeve en geniet van ons mooie landgoed en neem een kijkje in de whiskystokerij Klik hier voor beschikbaarheid en online reserveren (via zusterbedrijf De Heische Hoeve)

Vouchers

Wil je iemand een rondleiding, whiskyproeverij of een workshop cadeau geven? Dat kan ook, koop dan een voucher in onze webshop.

Bedrijfsuitje

4x4 Ecotrail & rondleiding whiskystokerij

Bolletje-pijltje-jeeptrail per elektrische jeep door bossen en over zandpaden op het mooie Brabantse platteland

Meer info