Overnachten op de whiskystokerij

 • B&B kamers

Overnachten op de whiskystokerij

Whiskydeals

Bus Whisky heeft speciale whiskydeals met rondleiding in de whiskystokerij, culinair vier gangen diner, overnachting in onze B&B en ontbijt. Je bezoekt dan onder begeleiding van een tourguide de brouwerij, de whiskystokerij, de warehouse en de bottelarij en uiteraard neem je de proef op de som!

Whiskydeal arrangement op basis van 2 persoonskamer:

Whiskydeal  arrangement op basis van 1 persoonskamer:

LET OP:  

 • Vrijdagen en zaterdagen in de periode van april tot november zijn meestal niet beschikbaar omdat onze locatie dan exclusief verhuurd is aan groepen inclusief alle B&B kamers. De zondagen en maandagen kunnen in die maanden wél geboekt worden.
 • Je kunt maximaal 8 maanden vooruit reserveren. Verder vooruit reserveren is helaas niet mogelijk. Onze beschikbaarheid is altijd realtime bijgewerkt. Als een datum niet selecteerbaar is, dan is die volgeboekt of niet beschikbaar. 

Adresgegevens:
Bus Whisky Distillers | B&B
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
reserveren@buswhisky.com

Maak kennis met Bus Whisky en ons boerderijrestaurant via onderstaande movietrailer:

Veel gestelde vragen over onze B&B kamers:
 

Mag de hond mee? En mag deze mee tijdens de rondleiding? En in het restaurant?
De hond is van harte welkom op ons terras, maar kan helaas niet mee met de rondleiding en niet in het restaurant. Ook de B&B kamers zijn niet voro honden toegankelijk.

Waaruit bestaat het ontbijt?
Je ontbijt de volgende dag met verse broodjes, een gekookt eitje, onbeperkt koffie, thee, jus en biologische boerderijzuivel met natuurlijk de eigen bierbostelgranola van Bus Whisky! 

Is er goede wifi op de kamers?
Ja, de Heische Hoeve heeft een glasvezelaansluiting en alle kamers hebben WiFi bereik

Is het arrangement ook geschikt voor kinderen?
Niet echt. Onderzoek heeft aangetoond dat overmatig drinken door ouders leidt tot hetzelfde gedrag bij kinderen. Dit geldt overigens ook voor roken. Er wordt daarom geadviseerd om het gebruik van alcohol en tabaksproducten zoveel mogelijk te voorkomen in het bijzijn van kinderen.
Geef daarbij zelf het goede voorbeeld. Bus Whisky ontraadt deelname van kinderen aan onze tours, al realiseren we ons dat het soms lastig is gegeven de gezinssituatie. We hebben daarom ook speciale kleurplaten voor kinderen over distilleren. Die leggen het accent op de techniek van distilleren, de biologie van gist en de ongezondheid van alcohol. Terwijl ouders deelnemen aan de rondleiding, kunnen de kinderen zich met deze kleurplaat vermaken. Zo proberen we op een goede manier invulling te geven aan de NIX18-afspraak, zodat we samen voorkomen dat jongeren onder de 18 roken en drinken! 
Er zijn ook geen speelvoorzieningen voor kinderen. En er is open water op diverse plekken op het terrein, dus het terrein is sowieso minder geschikt voor kleine kinderen.

Kunnen we een nachtje langer blijven? 
Uiteraard is dat (onder voorbehoud van beschikbaarheid) mogelijk

Kunnen we een dag eerder aankomen?
Uiteraard is dat (onder voorbehoud van beschikbaarheid) mogelijk

 

 

 

Bus Whisky | 50cl

Bourbon Aged € 59,95

Deze single malt, single cask én single estate whisky heeft na drie jaar lagering op first fill bourbon vaten zijn kenmerkende smaak en kleur gekregen. Versneden met een klein deel puur wijstwater, gebotteld, geparafeerd en verzegeld door onze Master Distiller.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Blog

 • Bus wint goud voor duurzaamheid
  Hongkong - Bus Wisky is tijdens de Global Green Awards in Hongkong beloond met een gouden duurzaamheidsmedaille. Eind 2019 werd Bus succesvol gelanceerd als nieuw Nederlands whiskylabel. In amper drie jaar tijd groeide de Brabantse whisky...
 • Bus wint Brons in San Francisco
  San Francisco – Bus Whisky heeft met haar nieuwste whisky in Amerika een bronzen medaille gewonnen bij de USA Spirits Ratings Competition in San Francisco. Deze nieuwe whisky van Bus gooide eerder ook al hoge ogen in Londen, waar de...
 • Bus Whisky zoekt een sous chef!
  Creatief aan de slag met mooie, verse, lokale producten in een gezellig team. Direct contact met boeren en producenten. Veel vrijheid in het bedenken en ontwikkelen van gerechten en de menukaart. Een grote diversiteit in werkzaamheden door alle...

Bekijk alle blogberichten