Overnachten op de whiskystokerij

  • B&B kamers

Overnachten op de whiskystokerij

Whiskydeal: rondleiding + viergangendiner + overnachting + ontbijt

Bus Whisky heeft speciale whiskydeals met rondleiding in de whiskystokerij, culinair vier gangen diner, overnachting in onze B&B en ontbijt. Je bezoekt dan onder begeleiding van een tourguide de brouwerij, de whiskystokerij, de warehouse en de bottelarij en uiteraard neem je de proef op de som!

Whiskydeals

 

Tweepersoonskamer

 

Eenpersoonskamer

Aankomst op vrijdag   € 129,50 p.p. Reserveer >>   € 164,50 p.p. Reserveer >>
Aankomst op zaterdag    € 129,50 p.p. Reserveer >>   € 164,50 p.p. Reserveer >>
         
Aankomst op zondag   €   99,50 p.p. Reserveer >>   € 135,00 p.p. Reserveer >>
Aankomst op maandag   €   99,50 p.p. Reserveer >>   € 135,00 p.p. Reserveer >>
         

In de omgeving zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in natuurgebied de Maashorst en mogelijkheden om een bezoek te brengen aan diverse musea, Alpacafarm Vorstenbosch, de Kilsdonkse watermolen en Kasteel Heeswijk. Ook de binnenstad van 's-Hertogenbosch (15km) is een aanrader.

TIP: De whiskydeals op vrijdag en zaterdag zijn alleen in de winter te boeken. In de zomerperiode zijn de kamers voor bruiloften gereserveerd in het weekend. Je kunt maximaal 10 maanden vooruit reserveren. Verder vooruit reserveren is helaas niet mogelijk. Onze beschikbaarheid is altijd realtime bijgewerkt. Als een datum niet selecteerbaar is, dan is die volgeboekt of niet beschikbaar. 

Adresgegevens:
Bus Whisky Distillers | B&B
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
reserveren@buswhisky.com

Maak kennis met Bus Whisky en ons boerderijrestaurant via onderstaande movietrailer:

Veel gestelde vragen over onze B&B kamers:
 

Mag de hond mee? En mag deze mee tijdens de rondleiding? En in het restaurant?
De hond is van harte welkom op ons terras, maar kan helaas niet mee met de rondleiding en niet in het restaurant. Ook de B&B kamers zijn niet voor honden toegankelijk.

Waaruit bestaat het ontbijt?
Je ontbijt de volgende dag met verse broodjes, een gekookt eitje, onbeperkt koffie, thee, jus en biologische boerderijzuivel met natuurlijk de eigen bierbostelgranola van Bus Whisky! 

Is er goede wifi op de kamers?
Ja, de Heische Hoeve heeft een glasvezelaansluiting en alle kamers hebben WiFi bereik

Is het arrangement ook geschikt voor kinderen?
Niet echt. Onderzoek heeft aangetoond dat overmatig roken en drinken door ouders leidt tot hetzelfde gedrag bij kinderen. Er wordt daarom geadviseerd om het gebruik van alcohol en tabaksproducten zoveel mogelijk te voorkomen in het bijzijn van kinderen.
Geef daarbij zelf het goede voorbeeld. Bus Whisky ontraadt deelname van kinderen aan onze tours, al realiseren we ons dat het soms lastig is gegeven de gezinssituatie. We hebben daarom ook speciale kleurplaten voor kinderen over distilleren. Die leggen het accent op de techniek van distilleren, de biologie van gist en de ongezondheid van alcohol. Terwijl ouders deelnemen aan de rondleiding, kunnen de kinderen zich met deze kleurplaat vermaken. Zo proberen we op een goede manier invulling te geven aan de NIX18-afspraak, zodat we samen voorkomen dat jongeren onder de 18 roken en drinken. Er zijn ook geen speelvoorzieningen voor kinderen. En er is open water op diverse plekken op het terrein, dus het terrein is sowieso minder geschikt voor kleine kinderen.

Kunnen we een nachtje langer blijven? 
Uiteraard is dat (onder voorbehoud van beschikbaarheid) mogelijk

Kunnen we een dag eerder aankomen?
Uiteraard is dat (onder voorbehoud van beschikbaarheid) mogelijk

 

 

 

14 februari 2023

Valentijndeal €99,50

Is jouw partner een whiskyliefhebber? Boek dan nu de Valentijndeal 2023 en ontvang een gratis apéritief bij aankomst!

Bus Whisky | 50cl

Bourbon Aged € 64,95

Deze single malt, single cask én single estate whisky heeft na drie jaar lagering op first fill bourbon vaten zijn kenmerkende smaak en kleur gekregen. Versneden met een klein deel puur wijstwater, gebotteld, geparafeerd en verzegeld door onze Master Distiller.

Bus Whisky | 50cl (UITVERKOCHT)

Russian Imperial Stout finish € 89,95

De neus heeft een mooie complexiteit van peper, chocolade met daaronder een noot van amandel en een hint van zoete appel. Een mooie droge afdronk, waarin peper en bittere chocolade terugkomen. Een vleugje drop maakt het helemaal af.

Bus Whisky | 50cl (UITVERKOCHT)

Bourbon aged | PX finish € 89,95

De neus is mooi rond en gevuld vol rozijnen, abrikozen en noten. Rijk zachte sherry tonen vullen de smaakpallet met eik, gedroogde vruchten en vijgen naast een hint van geroosterde kruidigheid. Een heerlijke romige afdronk met een tint van kruiden en sherry.

Voor slechts €89,50 p.p.

Camping Culinair

Uniek arrangement met rondleiding door de whiskystokerij, een culinair vier-gangen diner bij je camper, tent of caravan met luxe ontbijtbox voor slechts € 89,50 p.p.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Blog

  • Word mede eigenaar van Bus Whisky!
    In amper drie jaar tijd groeide de Brabantse whisky start-up uit tot een van de grotere whiskyproducenten van Nederland. Door het succes lopen de levertijden op en kan de vraag naar Bus Whisky op dit moment niet worden ingevuld. Om deze groei aan...
  • Brabants Dagblad: Terugkomen is de moeite waard bij Bus Whisky
    Culinair recensent Carla Kentgens stapt in haar rubriek Over de tong wekelijks binnen in één van de vele Brabantse restaurants. Deze week was ze te gast in het boerderijrestaurant van Bus Whisky! "Bus Whisky is een...
  • Even voorstellen | Master Distiller Marcel van Roessel
    ‘Ik weet van A tot Z hoe je whisky maakt’ Met een woeste baard, vriendelijke ogen en een brede glimlach schenkt Marcel van Roessel (50) koffie in terwijl een collega een worstenbroodje brengt. De Oisterwijker die thuis een...

Bekijk alle blogberichten