Bus Whisky kopen

  • Whisky kopen

Bus Whisky kopen

Bus single estate whisky is niet in de winkel te koop, maar uitsluitend in onze eigen online slijterij en uiteraard ook in onze eigen slijterij op de boerderij. Je koopt dus altijd rechtstreeks van de producent.

Vaak zijn flessen Bus Whisky al voor de botteling uitverkocht. Om zeker te zijn van jouw eigen fles kun je elke unieke botteling al pre-orderen in de voorverkoop via onze webshop. Je kunt kiezen om te verzenden of af te halen. Je kunt het ophalen van je fles dan combineren met een rondleiding door de stokerij of een B&B arrangement met overnachting.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en wordt als eerste geïnformeerd over nieuwe releases van Bus Whisky!
 

Klik hier voor de webshop

Adresgegevens:
Bus Whisky Distillers | Slijterij
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek (Nederland)
slijterij@buswhisky.com

7 dagen per week geopend

Whisky rondleidingen

Onze whiskystokerij is 7 dagen per week geopend. Elke dag is er om 16.00 uur een rondleiding door de stokerij. Op zaterdag en zondag zijn er extra tours om 12.00 uur en 13.30 uur. TIP: combineer je tour met een diner!

Bus Whisky | 50cl

Bourbon Aged € 64,95

Deze single malt, single cask én single estate whisky heeft na drie jaar lagering op first fill bourbon vaten zijn kenmerkende smaak en kleur gekregen. Versneden met een klein deel puur wijstwater, gebotteld, geparafeerd en verzegeld door onze Master Distiller.

Bus Whisky | 50cl (UITVERKOCHT)

Russian Imperial Stout finish € 89,95

De neus heeft een mooie complexiteit van peper, chocolade met daaronder een noot van amandel en een hint van zoete appel. Een mooie droge afdronk, waarin peper en bittere chocolade terugkomen. Een vleugje drop maakt het helemaal af.

Bus Whisky | 50cl (UITVERKOCHT)

Bourbon aged | PX finish € 89,95

De neus is mooi rond en gevuld vol rozijnen, abrikozen en noten. Rijk zachte sherry tonen vullen de smaakpallet met eik, gedroogde vruchten en vijgen naast een hint van geroosterde kruidigheid. Een heerlijke romige afdronk met een tint van kruiden en sherry.

#jointhebus

maak werk van je passie

Bus Whisky is de duurzaamste whiskystokerij ter wereld. Stap jij in onze Bus? Jouw passie en interesses zijn ons vertrekpunt. Een baan op maat dus. Het maximale uit je werk halen in een mooie harmonie met thuis.

14 februari 2023

Valentijndeal €99,50

Is jouw partner een whiskyliefhebber? Boek dan nu de Valentijndeal 2023 en ontvang een gratis apéritief bij aankomst!

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Blog

  • Word mede eigenaar van Bus Whisky!
    In amper drie jaar tijd groeide de Brabantse whisky start-up uit tot een van de grotere whiskyproducenten van Nederland. Door het succes lopen de levertijden op en kan de vraag naar Bus Whisky op dit moment niet worden ingevuld. Om deze groei aan...
  • Brabants Dagblad: Terugkomen is de moeite waard bij Bus Whisky
    Culinair recensent Carla Kentgens stapt in haar rubriek Over de tong wekelijks binnen in één van de vele Brabantse restaurants. Deze week was ze te gast in het boerderijrestaurant van Bus Whisky! "Bus Whisky is een...
  • Even voorstellen | Master Distiller Marcel van Roessel
    ‘Ik weet van A tot Z hoe je whisky maakt’ Met een woeste baard, vriendelijke ogen en een brede glimlach schenkt Marcel van Roessel (50) koffie in terwijl een collega een worstenbroodje brengt. De Oisterwijker die thuis een...

Bekijk alle blogberichten