Vacature sous chef

  • Vacature sous chef

Bus Whisky zoekt een sous chef (32-38 uur per week)

Creatief aan de slag met mooie, verse, lokale producten in een gezellig team. Direct contact met boeren en producenten. Veel vrijheid in het bedenken en ontwikkelen van gerechten en de menukaart. Een grote diversiteit in werkzaamheden door alle verschillende activiteiten die er binnen ons bedrijf plaatsvinden, zoals diverse culinaire workshops en de streekproducten die we maken en ontwikkelen.  We waarderen en respecteren de seizoenen en laten dat terugkomen in het steeds  wisselende menu, waar daarnaast ook aandacht is voor de duurzame en lokale herkomst van alle ingrediënten. Omdat we streven naar een goede werk-privé balans heb je een vast rooster en ben je standaard een keer per drie weken een heel weekend vrij.

Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de sous chef die we zoeken!

Over ons restaurant
Een whiskystokerij heeft traditioneel een eigen proeflokaal. Maar bij Bus Whisky staat Proef Lokaal ook voor genieten van streekproducten met farm-to-table cuisine. Het charmante en sfeervol ingerichte boerderijrestaurant van Bus Whisky heeft een menukaart met vrijwel uitsluitend streekproducten en ook een mooie groene kaart met een royale plantaardige en glutenvrije keuze. Naast de huis gestookte whisky worden ook de meeste bieren en frisdranken van onze drankenkaart op eigen boerderij gebrouwen en gebotteld. De wijnen op onze wijnkaart zijn allemaal afkomstig uit Nederland én van Nederlandse wijnboeren 'uit den vreemde'.
Streekproducten
Bij de meeste gerechten op de kaart is aangegeven van welke boer in de buurt de ingredienten afkomstig zijn. En naast huis gebrouwen bieren en zelf gebottelde frisdranken, hebben we ook uitsluitend huis gestookte eau-de-vie en likeuren. We hebben zelfs een eigen koffiebranderij. Op het wensenlijstje staan nog een eigen theeplantage op de boerderij. Dan zou ons restaurant qua drank helemaal zelfvoorzienend zijn.

De ingrediënten:

- Een afwisselende baan in een fantastisch team;

- Een zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;

- Een salaris royaal boven de horeca-cao

- Een baan in een groeiend bedrijf dat 'overkookt' van innovatie en inspiratie op het gebied van whisky & streekproducten.

- Je bent 1x in de drie weken standaard een weekend vrij

Smaakt dit naar meer?

Kijk jij uit naar een mooie toekomst bij Bus Whisky? Laat ons weten waarom jij jezelf ziet als onze nieuwe collega en overtuig ons met jouw motivatie. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Persoonlijke gegevens
       
Naam :   
       
Adres :  
       
Postcode :  
       
Woonplaats :  
       
E-mailadres :
     
Telefoonnummer :
     
Geboortedatum :
     
Gegevens voor sollicitatie
     
Beschikbaar vanaf (datum) :
     
Motivatie :
     
CV :
     
   
     
   

Vragen? bel ons! (0413) 418 016

 

 

 

 

 

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Bus Whisky Wikipedia