Vacature gezellige keukenhulp

  • Vacature gezellige keukenhulp

Bus Whisky zoekt een gezellige keukenhulp (8-38 uur per week)

Creatief aan de slag met mooie, verse, lokale producten in een gezellig team. Je helpt de koks bij de mise-en-place en je draait mee in de keuken bij het uitgeven van het diner. Ervaring is niet vereist, maar heb je interesse in food en passie voor duurzaam eten en drinken? Dan ben jij in onze keuken helemaal op z'n plek. 

Over ons restaurant
Het boerderijrestaurant van Bus Whisky op de Heische Hoeve bestaat nu 4 jaar. Vrijwel alle drank komt al van eigen boerderij. We brouwen eigen bieren, maken eigen frisdranken, branden eigen koffie, hebben een eigen theeplantage, maken onze eigen siropen en likeuren en on top of it all: we stoken uiteraard onze eigen whisky! We hebben daarnaast een eigen voedselbos en visvijver. De ambitie is om de komende jaren ook qua groenten en vlees op de menukaart vrijwel helemaal zelfvoorzienend te worden. Alles van eigen boerderij dus. Dat betekent werken met hele vissen, kippen, koeien en varkens en ook echt alles ‘van kop tot kont’ verwerken. Afval bestaat niet, want we brengen alles tot waarde. Ook is er veel aandacht voor onze groene kaart die standaard vegan, gluten en lactose vrij is. Dus ook fruit en groenten zelf telen en verwerken is ons doel.

We combineren de keuken met een stuk productontwikkeling. Dus doel is ook dat áls gasten lekker gegeten hebben, dat ze dan producten kunnen vinden in onze boerderijwinkel voor thuis. Om dat verder uit te bouwen, willen we ons culinaire team uitbreiden met een gezellige keukenhulp die het keukenteam helpt bij de mise-en-place in de keuken en bij het doorgeven van het diner.

Creatief aan de slag met mooie, verse, lokale producten in een gezellig team. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de vrolijke keukenhulp die we zoeken!

De ingrediënten:

- Een afwisselende baan in een fantastisch team;

- Een zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;

- Een goed salaris 

- Een baan in een groeiend bedrijf dat 'overkookt' van innovatie en inspiratie op het gebied van whisky & streekproducten.

Smaakt dit naar meer?

Kijk jij uit naar een mooie toekomst bij Bus Whisky? Laat ons weten waarom jij jezelf ziet als onze nieuwe collega en overtuig ons met jouw motivatie. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Persoonlijke gegevens
       
Naam :   
       
Adres :  
       
Postcode :  
       
Woonplaats :  
       
E-mailadres :
     
Telefoonnummer :
     
Geboortedatum :
     
Gegevens voor sollicitatie
     
Beschikbaar vanaf (datum) :
     
Motivatie :
     
CV :
     
   
     
   

Vragen? bel ons! (0413) 418 016

 

 

 

 

 

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd: