Vacature zelfstandig werkend kok

  • Vacature zelfstandig werkend kok

Bus Whisky zoekt een zelfstandig werkend kok (24-38 uur per week)

Over ons restaurant
Het boerderijrestaurant van Bus Whisky op de Heische Hoeve bestaat nu 3 jaar. Vrijwel alle drank komt al van eigen boerderij. We brouwen eigen bieren, maken eigen frisdranken, branden eigen koffie, hebben een eigen theeplantage, maken onze eigen siropen en likeuren en on top of it all: we stoken uiteraard onze eigen whisky! We hebben daarnaast een eigen voedselbos en visvijver. De ambitie is om de komende jaren ook qua groenten en vlees op de menukaart vrijwel helemaal zelfvoorzienend te worden. Alles van eigen boerderij dus. Dat betekent werken met hele vissen, kippen, koeien en varkens en ook echt alles ‘van kop tot kont’ verwerken. Afval bestaat niet, want we brengen alles tot waarde. Ook is er veel aandacht voor onze groene kaart die standaard vegan, gluten en lactose vrij is. Dus ook fruit en groenten zelf telen en verwerken is ons doel.

We combineren verder de keuken met een stuk productontwikkeling en food design. Dus doel is ook dat áls gasten lekker gegeten hebben, dat ze dan producten kunnen vinden in onze boerderijwinkel voor thuis. Om dat verder uit te bouwen, willen we ons culinaire team uitbreiden met een zelfstandig werkend kok die passie heeft voor puur en eerlijk eten en in het team creatief wil meedenken over nieuwe gerechten uit het seizoen.

Creatief aan de slag met mooie, verse, lokale producten in een gezellig team. Direct contact met boeren en producenten. Veel vrijheid in het bedenken en ontwikkelen van gerechten en de menukaart. Een grote diversiteit in werkzaamheden door alle verschillende activiteiten die er binnen ons bedrijf plaatsvinden en de streekproducten die we maken en ontwikkelen. 

Omdat we streven naar een goede werk-privé balans heb je een vast rooster en ben je standaard een keer per drie weken een heel weekend vrij. En we hebben een autoplan met mogelijkheid voor een elektrische Fiat500e van de zaak.

Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de zelfstandig werkend kok die we zoeken!

De ingrediënten:

- Een afwisselende baan in een fantastisch team;

- Een zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;

- Een salaris royaal boven de horeca-cao

- Een baan in een groeiend bedrijf dat 'overkookt' van innovatie en inspiratie op het gebied van whisky & streekproducten.

- Je bent 1x in de drie weken standaard een weekend vrij

Smaakt dit naar meer?

Kijk jij uit naar een mooie toekomst bij Bus Whisky? Laat ons weten waarom jij jezelf ziet als onze nieuwe collega en overtuig ons met jouw motivatie. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Persoonlijke gegevens
       
Naam :   
       
Adres :  
       
Postcode :  
       
Woonplaats :  
       
E-mailadres :
     
Telefoonnummer :
     
Geboortedatum :
     
Gegevens voor sollicitatie
     
Beschikbaar vanaf (datum) :
     
Motivatie :
     
CV :
     
   
     
   

Vragen? bel ons! (0413) 418 016

 

 

 

 

 

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd: