Werken bij Bus Whisky

  • Werken bij Bus Whisky

Bekijk hier of er een vacature voor jou tussen staat! Bus Whisky is de duurzaamste whiskystokerij ter wereld. Stap jij in onze Bus? Jouw passie en interesses zijn ons vertrekpunt. Een baan op maat dus. Het maximale uit je werk halen in een mooie harmonie met je privéleven.
 
Duurzaamheid zit in ons DNA. Wil je weten of jouw DNA aansluit bij dat van ons, bekijk dan ons manifest waarin we ons DNA hebben opgeschreven. Zit duurzaamheid in jouw DNA, dan ben je bij ons helemaal op je plek!
 
 

Management assistent & sales binnendienst (fulltime)

Als management assistent en medewerker sales binnendienstmedewerker bij Bus Whisky Distillers speel je een cruciale rol in ons bedrijf door te helpen bij zowel administratieve taken als bij het bevorderen van onze verkoopactiviteiten. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

 

Leidinggevende medewerker bediening (24-38 uur)

Als leidinggevende bediening bij Bus Whisky neem je de verantwoordelijkheid om ons restaurant naar grotere hoogtes te tillen. Je hebt de kans om je stempel te drukken op een groeiend bedrijf en werkt nauw samen met je collega’s om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Medewerker bediening (8-24 uur)

Elke whiskystokerij heeft een eigen proeflokaal. Maar bij Bus Whisky staat Proef Lokaal ook voor genieten van streekproducten. Het charmante en sfeervol ingerichte boerderijrestaurant van Bus Whisky heeft een wisselend menu met vrijwel uitsluitend streekproducten. We verwerken producten van eigen boerderij en voedselbos en kopen daarnaast elke week in bij maar liefst tweeëntwintig lokale collega boeren, vissers en ambachtelijke toeleveranciers. Je bent minimaal 1 op de 3 weekenden vrij en we kunnen vaste dagen en avonden roosteren, zodat je al maanden van te voren precies weet wanneer je moet werken. 

Bijbaan (oproepbasis)

Ben jij tussen de 15-75 jaar of ouder en zoek je een (bij)baan op oproepbasis? In de foodproductie? Of in de keuken? Of in het voedselbos? Of in de afwas? Of in de horeca? Of in de whiskystokerij of de bierbrouwerij? Of in de groenvoorziening? Of in de technische dienst of als whisky tourguide? Kom dan gezellig bij De Heische Hoeve werken! Is je interesse gewekt? Vul dan het sollicitatieformulier even in!
 
 

Vakantiewerk (8-38 uur)

VAKANTIE!!! De tijd om… flink bij te verdienen! Daarom hebben wij alles op alles gezet om de beste vakantiebaan voor jou samen te stellen. Vakantiewerk waarbij jij elke dag lekker kunt lachen, een gezellige sfeer hebt en een baan waarmee jij die scooter zo bij elkaar gespaard hebt. En dat is bij ons mogelijk in de whiskystokerij, housekeeping, de technische dienst, de horeca, buiten in het groen of in de foodproductie. Of je combineert deze functies om er de ideale vakantiebaan voor jou van te maken. 

Klik hier voor meer informatie over deze vacature >>

Stageplaatsen & afstuderen

Wij hebben altijd plek voor enthousiaste en geïnteresseerde stagiares. We hebben plek voor meeloop stages, maar ook voor onderzoeksstages en afstudeeeropdrachten. We werken intensief met onderwijsinstellingen samen, van ROC en MBO tot HBO en van groenopleiding tot de internationale masteropleiding van de hotelschool en universiteiten. Bus Whisky en De Heische Hoeve bieden ook BOL en BBL plaatsen. De Heische Hoeve is AEquor, Kenwerk, ECABO en Calibris erkend.

De volgende stages zijn mogelijk:
- evenementen/outdoor
- marketing/sales
- horeca
- facilitair
- retail
- food-innovator
- proces-operator
- Staat de erkenning voor jouw opleiding er niet bij? Dan breiden we onze erkenningen graag voor je uit!

Klik hier voor meer informatie over deze vacature >>

Open sollicitatie

Staat hier geen vacature die bij je past? Stuur dan een open sollicitatie. We zoeken met enige regelmaat collega's voor in de outdoor, horeca of housekeeping. Motivatie is voor ons veel belangrijker dan opleiding, leeftijd en/of werkervaring. Wil jij het verschil maken? Vul dan ons online sollicitatieformulier in of bel voor meer informatie met 0413 - 418016.

Klik hier voor meer informatie over deze vacature >>
 

Vrolijke klusjesman (8-24 uur)

Als klusjesman ben je werkzaam voor zowel de De Heische Hoeve als Bus Whisky. In samenwerking met collega's zorg jij ervoor dat de gebouwen, installaties en apparatuur in goede staat zijn. Je helpt collega's door het hele bedrijf met kleine reparaties en onderhoud. En als het meer of groter werk wordt, roep je gewoon de hulp in van een van onze externe partners in, zoals installateurs en aannemer.
 
Deze vacature is inmiddels vervuld

Gezellige keukenhulp (8-38 uur per week)

Creatief aan de slag met mooie, verse, lokale producten in een gezellig team. Je helpt de koks bij de mise-en-place en je draait mee in de keuken bij het uitgeven van het diner. Ervaring is niet vereist, maar heb je interesse in food en passie voor duurzaam eten en drinken? Dan ben jij in onze keuken helemaal op z'n plek. 
 
Deze vacature is inmiddels vervuld

Tour Guide Whiskystokerij (weekenden om de week)

Wil jij op zaterdag- of zondagmiddagen om de andere week als hartelijke en deskundige tour guide werken in de whiskystokerij van Bus Whisky op De Heische Hoeve en gasten leuke whiskyrondleidingen geven om 12.00 uur, 13.30 en 16.00 uur? Als gids leid je groepen rond door de whiskystokerij, de slijterij, de warehouses en je laat gasten uiteraard de proef op de som nemen. Jouw enthousiasme zorgt er voor dat ze allemaal een flesje Bus Whisky mee naar huis nemen! 

Deze vacature is inmiddels vervuld

Tuinman (8-24 uur)

Als onze nieuwe tuinman houd jij uiteraard van alles wat groeit én bloeit en word je pas écht blij als alles op en top verzorgd is. Als hovenier/tuinman zorg jij voor alle terrassen, patio's en groenvoorzieningen van Bus Whisky en De Heische Hoeve. Jij weet namelijk als geen ander hoe deze bijdragen aan de beleving van onze gasten. Jij maait het gras en plant, snoeit en verzorgt de bomen, struiken, de wijngaard en de fruitgaard. Jij zorgt ervoor dat ons terrein onkruidvrij is en je houdt het parkeerterrein schoon. Waar nodig ondersteun je ook onze technische dienst. En uiteraard werk je lekker veel in de buitenlucht – in een prachtige omgeving!

Deze vacature is inmiddels vervuld

Financieel administratief medewerker (24 uur)

De Heische Hoeve en Bus Whisky zijn tijdens de coronaperiode flink gegroeid en daarom zijn we op zoek naar versterking van onze financiële administratie. We zoeken een zelfstandige financieel administratief medewerker met ruime ervaring in inboeken en werken met (online) boekhoudsoftware. We hebben een parttimefunctie die flexibel in te delen is qua werktijden en waarbij thuiswerken (deels) mogelijk is. 

Deze vacature is inmiddels vervuld

Medewerker technische dienst (8-16 uur)

Als medewerker technische dienst ben je werkzaam voor zowel de De Heische Hoeve als Bus Whisky. In samenwerking met collega's zorg jij ervoor dat de gebouwen, installaties en apparatuur in goede staat zijn. Je doet dit door het regelmatig uitvoeren van controles, periodiek onderhoud en reparaties. Je werkt grotendeels zelfstandig, maar hebt natuurlijk regelmatig afstemming met je collega’s en externe partners zoals installateurs en aannemer.

Assistent Bedrijfsleider Horeca (32-38 uur)

Heb jij het in je om de wereld van de horeca te veroveren? Ben je klaar om als Assistent Bedrijfsleider onze gerechten te laten stralen en onze gasten te verrassen? Als je een passie hebt voor lekker eten, een vleugje humor en de vaardigheid om te jongleren met bestellingen, dan hebben we jou nodig!

Deze vacature is inmiddels vervuld

Medewerker Housekeeping (8-38 uur)

Als medewerker housekeeping werk je in teamverband met vijf medewerkers en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de netheid, kwaliteit en hygiëne van Bus Whisky en De Heische Hoeve. Je houdt van het schoonmaakvak en je hebt oog voor detail. Je bent belangrijk voor ons: de housekeeping is medebepalend voor ons succes!

Deze vacature is inmiddels vervuld

Whiskystoker (16-38 uur)

Binnen het zelfsturende team van stokers / proces operators ben jij mede verantwoordelijk voor een optimaal productieproces, bestaande uit mashen, vergisten, stoken, lageren en bottelen. Je monitort het brouwproces, de fermentatie en het stookproces en je controleert sensorisch (reuk en smaak) en analytisch (o.m. alcoholbepaling) of het product aan de voorgeschreven waardes voldoet. Je bent verantwoordelijk voor kwaliteit, veiligheid, productiviteit en hygiëne (HACCP) binnen de whiskystokerij. Tijdens de dagelijkse rondleidingen en wekelijkse workshops, waarbij gasten uit binnen en buitenland worden ontvangen, geef je uitleg over het stookproces. Passie en enthousiasme voor whisky en het stookproces zijn hierbij belangrijk. 

Deze vacature is inmiddels vervuld

Sous chef (32-38 uur)

Creatief aan de slag met mooie, verse, lokale producten in een gezellig team. Direct contact met boeren en producenten. Veel vrijheid in het bedenken en ontwikkelen van gerechten en de menukaart. Een grote diversiteit in werkzaamheden door alle verschillende activiteiten die er binnen ons bedrijf plaatsvinden, zoals diverse culinaire workshops en de streekproducten die we maken en ontwikkelen.  We waarderen en respecteren de seizoenen en laten dat terugkomen in het steeds  wisselende menu, waar daarnaast ook aandacht is voor de duurzame en lokale herkomst van alle ingrediënten. Omdat we streven naar een goede werk-privé balans heb je een vast rooster en ben je standaard een keer per drie weken een heel weekend vrij.

Deze vacature is inmiddels vervuld‚Äč

Zelfstandig werkend kok (16-38 uur per week)

Creatief aan de slag met mooie, verse, lokale producten in een gezellig team. Direct contact met boeren en producenten. Veel vrijheid in het bedenken en ontwikkelen van gerechten en de menukaart. Een grote diversiteit in werkzaamheden door alle verschillende activiteiten die er binnen ons bedrijf plaatsvinden, zoals diverse culinaire workshops en de streekproducten die we maken en ontwikkelen.  We waarderen en respecteren de seizoenen en laten dat terugkomen in het steeds  wisselende menu, waar daarnaast ook aandacht is voor de duurzame en lokale herkomst van alle ingrediënten. Omdat we streven naar een goede werk-privé balans heb je een vast rooster en ben je standaard een keer per drie weken een heel weekend vrij. En we hebben een autoplan met mogelijkheid voor een elektrische Fiat500e van de zaak.

Deze vacature is inmiddels vervuld

Wij vinden het een pré als je voor deze vacatures woonachtig ben in de regio uden oss veghel eindhoven den bosch nijmegen heesch heeswijk dinther loosbroek nistelrode

 

Investeren in duurzame whisky

Mis de bus niet!

Bus Whisky geeft certificaten van aandelen uit via sharefunding. Als particuliere investeerder kun je al instappen vanaf € 1.000. Hoe meer duurzame whisky we verkopen, hoe meer impact we samen kunnen maken.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Bus Whisky Wikipedia