Werkvakantie

  • Werkvakantie

(1-4 weken deze zomer)

Wil jij een weekje komen werken bij Bus Whisky deze zomer terwijl je op onze boerderijcamping verblijft? Dat kan.
Voor de maanden juni, juli en augustus, zijn wij op zoek naar enthousiaste vakantiehulpkrachten voor het toerisme op en rond onze boerderij. 

Je zult helpen met het ontvangen van gasten van de camping, de Bed & Breakfast en het restaurant. Maar ook zul je samen met onze distillers rondleidingen, workshops en whiskyproeverijen verzorgen. Of een handje toesteken bij bottelen en etiketteren van onze whisky. Ervaring is mooi meegenomen, maar belangrijker is dat je passie hebt voor whisky en houdt van hard werken. De rest kunnen wij je leren. 

Bij Bus Whisky wordt Nederlands gesproken, maar tijdens rondleidingen ook Engels en soms Duits. Het is een voordeel als jij je ook kunt redden in deze talen. Daarnaast is het handig als je met eigen vervoer komt: we wonen op het Brabantse platteland en winkels of restaurantjes zijn een stukje verderop. Ben je afhankelijk van openbaar vervoer, dan hebben we een elektrische leenauto voor je boodschapjes of uitstapjes beschikbaar. De werktijden en -dagen zullen wekelijks wisselen, maar er zal genoeg tijd over zijn om de omgeving te verkennen en te relaxen. 

Je krijgt een eigen plekje op de camping voor je tent, caravan of camper, je doet bergen met nieuwe ervaringen op, je vergroot je kennis van whisky en je ontvangt uiteraard een nette vergoeding voor al je gewerkte uren.

Smaakt dit naar meer?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 
Persoonlijke gegevens
       
Naam :   
       
Adres :  
       
Postcode :  
       
Woonplaats :  
       
E-mailadres :
     
Telefoonnummer :
     
Geboortedatum :
     
Gegevens voor sollicitatie
     
Beschikbaar vanaf (datum) :
     
Beschikbaar tot (datum) :
     
Motivatie :
     
CV (optioneel) :
     
   
     
   

Vragen? bel ons! (0413) 229 153

Let op: solliciteren kan alleen online.

 

 

 

 

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Bus Whisky Wikipedia