Ontdek de ultieme whisky-ervaring op Bus Camping Culinair!

  • Camping Culinair

Ontdek de ultieme whisky-ervaring op Bus Camping Culinair!

Stap aan boord van een uniek avontuur waar whisky, gastronomie en de gezelligheid van de camping samenkomen voor een onvergetelijke reis. Laat je zintuigen prikkelen en geniet van een weekend vol smaak, gezelligheid en nieuwe vriendschappen. Het camping culinair arrangement bestaat uit een rondleiding whiskystokerij + culinair vier gangen diner bij je camper, caravan of tent + luxe ontbijtbox + kampeerplaats + stroom.

Waarom je dit niet wilt missen:

Whiskyproeverijen: Laat onze deskundige whiskyconnaisseurs je meenemen op een reis door de wereld van whisky. Proef de meest verfijnde en zeldzame whisky's en leer alles over de kunst van het distilleren.

Culinaire hoogstandjes: Laat je verwennen door onze getalenteerde chef-koks die heerlijke gerechten bereiden, geïnspireerd door whisky en lokale ingrediënten. Verwacht smaakexplosies die perfect samengaan met de Bus whisky's.

Kampvuurverhalen: 's Avonds, onder de sterrenhemel, verzamelen we ons rond het knapperende kampvuur. Deel verhalen, lach met nieuwe vrienden en geniet van het warme gevoel van samenzijn.

Outdooravonturen: Ontdek de prachtige natuurlijke omgeving terwijl je geniet van wandelingen, fietstochten en andere activiteiten in de buitenlucht. Frisse lucht en een goed glas whisky gaan hand in hand.

Exclusieve whisky-aanbiedingen: Profiteer van speciale kortingen op geselecteerde whisky's en verzamel zeldzame flessen voor je eigen collectie.

Praktische informatie:
-  Data: Elk jaar op eerste Paasdag, Hemelvaartsdag en eerste Pinksterdag.
Dat is in 2024: zondag 31 maart 2024, donderdag 9 mei 2024 en zondag 19 mei 2024.
- Locatie: Bus Whisky, Heideweg 1a Loosbroek
- Reserveringen: Plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je op tijd reserveert om teleurstelling te voorkomen.

Klaar voor een onvergetelijk weekend vol whisky, lekker eten en nieuwe vrienden? Sluit je aan bij de Bus Whisky Camping Culinair en laat je betoveren door de wereld van whisky. Boek vandaag nog je plek en maak je klaar voor een reis die je smaakpapillen zal betoveren en je hart zal verwarmen. Proost op avontuur!

Reserveer hier de Camping Culinair arrangementen

 

Adresgegevens:
Bus Whisky Distillers 
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
(0413) 418016
info@buswhisky.com

Veel gestelde vragen over onze camping culinair arrangementen:
 

Krijgen we een plek toegewezen of mogen we zelf kiezen?
Jullie mogen zelf ter plaatse een plekje uitkiezen. Vooraf een vaste plaats reserveren is niet mogelijk.

Als we met twee stellen (2x campers) komen kunnen we dan gegarandeerd naast elkaar staan?
Daar doen we ons uiterste best voor en dat lukt eigenlijk altijd wel.

Moeten we bijbetalen als we een klein tentje naast onze camper/ caravan zetten?
Nee hoor, niet voor het tentje zelf, wel voor evt extra personen of een huisdier

Mag de hond mee? En mag deze mee tijdens de rondleiding? En in het restaurant?
De hond is van harte welkom op ons terras, maar kan helaas niet mee met de rondleiding en niet in het restaurant. Ook de B&B kamers zijn niet voor honden toegankelijk.

Is er goede wifi op het hele campingterrein?
Nee, de Wifi concentreert zich rond en in het gebouw. Niet alle campingplaatsen hebben goede WiFi.

Is de camping ook geschikt voor kinderen?
Onderzoek heeft aangetoond dat overmatig drinken door ouders leidt tot hetzelfde gedrag bij kinderen. Dit geldt overigens ook voor roken. Er wordt daarom geadviseerd om het gebruik van alcohol en tabaksproducten zoveel mogelijk te voorkomen in het bijzijn van kinderen.
Geef daarbij zelf het goede voorbeeld. Bus Whisky ontraadt deelname van kinderen aan onze tours, al realiseren we ons dat het soms lastig is gegeven de gezinssituatie. We hebben daarom ook speciale kleurplaten voor kinderen over distilleren. Die leggen het accent op de techniek van distilleren, de biologie van gist en de ongezondheid van alcohol. Terwijl ouders deelnemen aan de rondleiding, kunnen de kinderen zich met deze kleurplaat vermaken. Zo proberen we op een goede manier invulling te geven aan de NIX18-afspraak, zodat we samen voorkomen dat jongeren onder de 18 roken en drinken! 
Er zijn ook geen speelvoorzieningen voor kinderen. En er is open water op diverse plekken op het terrein, dus het terrein is sowieso minder geschikt voor kleine kinderen.

Kunnen we een nachtje langer blijven of een dag eerder aankomen? 
Onze camping is beperkt geopend. Een dagje eerder arriveren is niet mogelijk omdat de gehele locatie dan inclusief kampeerplaatsen verhuurd is voor bruiloften. Een dagje langer blijven kan wel op 2e Paasdag en 2e Pinksterdag. Dat is ter plaatse te regelen.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Bus Whisky Wikipedia