Camping Culinair

  • Camping Culinair

Bus Whisky is in 2020 tijdens corona bij wijze van experiment gestart met een boerderijcamping die dat jaar al meteen door de ANWB kampeer en caravankampioen uitgeroepen werd tot één van de vijf van de meest bijzondere minicampings van Nederland. Lees hier het artikel in de ANWB Kampioen >>  Onze camping is inmiddels alleen nog geopend op evenementenbasis voor camping culinair: deze culinaire noodgreep in de coronaperiode is inmiddels een vaste waarde en een terugkerend evenement geworden!

Camping Culinair 2023
Ook in 2023 organiseert Bus Whisky weer op Camping Culinair met camperdiners tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren 2023, waarbij we een culinair vier gangen diner serveren aan je tent, caravan of camper. Het arrangement bestaat uit een rondleiding whiskystokerij + culinair vier gangen diner bij je camper, caravan of tent + luxe ontbijtbox + kampeerplaats + stroom.

In 2023 kun je het camping culinair arrangement boeken op 1e Paasdag (9 april). Hemelvaartsdag (18 mei) en 1e Pinksterdag (28 mei)

Reserveer hier de Camping Culinair arrangementen

 

Adresgegevens:
Bus Whisky Distillers | Boerderijcamping
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
(0413) 418016
camping@buswhisky.com

Veel gestelde vragen over onze camping culiniar arrangementen:
 

Krijgen we een plek toegewezen of mogen we zelf kiezen?
Jullie mogen zelf ter plaatse een plekje uitkiezen. Vooraf een vaste plaats reserveren is niet mogelijk.

Als we met twee stellen (2x campers) komen kunnen we dan gegarandeerd naast elkaar staan?
Daar doen we ons uiterste best voor en dat lukt eigenlijk altijd wel.

Moeten we bijbetalen als we een klein tentje naast onze camper/ caravan zetten?
Nee hoor, niet voor het tentje zelf, wel voor evt extra personen of een huisdier

Mag de hond mee? En mag deze mee tijdens de rondleiding? En in het restaurant?
De hond is van harte welkom op ons terras, maar kan helaas niet mee met de rondleiding en niet in het restaurant. Ook de B&B kamers zijn niet voor honden toegankelijk.

Is er goede wifi op het hele campingterrein?
Nee, de Wifi concentreert zich rond en in het gebouw. Niet alle campingplaatsen hebben goede WiFi.

Is de camping ook geschikt voor kinderen?
Onderzoek heeft aangetoond dat overmatig drinken door ouders leidt tot hetzelfde gedrag bij kinderen. Dit geldt overigens ook voor roken. Er wordt daarom geadviseerd om het gebruik van alcohol en tabaksproducten zoveel mogelijk te voorkomen in het bijzijn van kinderen.
Geef daarbij zelf het goede voorbeeld. Bus Whisky ontraadt deelname van kinderen aan onze tours, al realiseren we ons dat het soms lastig is gegeven de gezinssituatie. We hebben daarom ook speciale kleurplaten voor kinderen over distilleren. Die leggen het accent op de techniek van distilleren, de biologie van gist en de ongezondheid van alcohol. Terwijl ouders deelnemen aan de rondleiding, kunnen de kinderen zich met deze kleurplaat vermaken. Zo proberen we op een goede manier invulling te geven aan de NIX18-afspraak, zodat we samen voorkomen dat jongeren onder de 18 roken en drinken! 
Er zijn ook geen speelvoorzieningen voor kinderen. En er is open water op diverse plekken op het terrein, dus het terrein is sowieso minder geschikt voor kleine kinderen.

Kunnen we een nachtje langer blijven of een dag eerder aankomen? 
Onze camping is beperkt geopend. Een dagje eerder arriveren is niet mogelijk omdat de gehele locatie dan inclusief kampeerplaatsen verhuurd is voor bruiloften. Een dagje langer blijven kan wel op 2e Paasdag en 2e Pinksterdag. Dat is ter plaatse te regelen.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd: