Vacature voor een whiskystoker M/V (24-38 uur)

Vacature voor een whiskystoker M/V (24-38 uur)
15 April 2019

Kom jij het team van Bus Whisky Versterken? Reageer dan nu online op onze vacature voor een whiskystoker M/V (24-38 uur) en #jointhebus
 

Wat houdt de functie in?
- Binnen het zelfsturende team van 3-4 stokers / proces operators ben jij mede verantwoordelijk voor een optimaal productieproces, bestaande uit mashen, vergisten, stoken, lageren en bottelen. 
- Je monitort het brouwproces, de fermentatie en het stookproces en je controleert sensorisch (reuk en smaak) en analytisch (o.m. alcoholbepaling) of het product aan de voorgeschreven waardes voldoet. 
- Je bent verantwoordelijk voor kwaliteit, veiligheid, productiviteit en hygiëne (HACCP) binnen de whiskystokerij. 
- Je voert procescontroles uit, legt productiegegevens vast en verzorgt mede het preventief onderhoud aan de apparatuur. 
- Je werkt actief mee in een proces van continue verbetering. 
- Tijdens de dagelijkse rondleidingen en wekelijkse workshops, waarbij gasten uit binnen en buitenland worden ontvangen, geef je uitleg over het stookproces. Passie en enthousiasme voor whisky en het stookproces zijn hierbij belangrijk. 
- Je rapporteert aan de teamcoach/productieleider.
 

Functieprofiel
Je bent representatief, flexibel, zorgvuldig en houdt van aanpakken
 

Functie-eisen
- MBO+ werk- en denkniveau, verkregen door werkervaring of door een opleiding in de richting Procestechnologie, Levensmiddelentechnologie, of vergelijkbaar. - Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring, opgedaan in vergelijkbare functie zoals, proces operator of productiemedewerker. - Kennis van en ervaring in de voedingsindustrie geldt als belangrijke pre. - Goede beheersing van Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal. - Om de andere week is zaterdag een reguliere werkdag - De bereidheid om periodiek een avonddienst te werken is een pré
 

Competenties
- Initiatief en enthousiast. - Oplossend vermogen. - Plannen en organiseren. - Representatief en betrouwbaar. - Kwaliteitsgericht. - Goed in teamverband werken.
 

Bedrijfsprofiel Bus Whisky Distillers
Bus Whisky Distillers BV is een onafhankelijke familiestokerij en als start-up ontstaan vanuit De Heische Hoeve. Het productieproces bij Bus Whisky Distillers is ambachtelijk en relatief kleinschalig met een beperkt stookvolume van zo’n 50 vaten per jaar wat de whisky het exclusieve karakter geeft van een ‘limited edition’. Bus Whisky is uniek in zijn soort, omdat het een ‘single estate whisky’ is, waarbij niet alleen het water, maar ook alle gebruikte grondstoffen van dezelfde boerderij komen. Single estate whisky wordt daarom ook wel de overtreffende trap van single malt whisky genoemd.

Dagelijks werken onze medewerkers met trots en passie aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en haar producten. Deze producten worden allemaal geproduceerd en gebotteld in Loosbroek op De Heische Hoeve. Binnen een aantal jaren is de bouw van een nieuwe productielocatie in Nistelrode voorzien.

Bus Whisky Distillers gaat eind 2019 de eerste flessen bottelen.
 

Wat wij je bieden
Bus Whisky Distillers biedt jou de mogelijkheid deel uit te gaan maken van een innovatieve en sterk groeiende start-up die is ingebed binnen moederbedrijf de Heische Hoeve met team van ruim 40 collega’s. Betrokkenheid, passie, innovatief vermogen en iedere keer de lat een beetje hoger leggen behoren tot de kerncompetenties van ons bedrijf en onze medewerkers. De cultuur is open en de betrokkenheid groot. We bieden een jaarcontract wat bij wederzijdse tevredenheid wordt omgezet in een vast dienstverband na een jaar. We bieden je mogelijkheden voor opleidingen, zowel in-house als extern.

Reageren: https://www.heischehoeve.com/online-sollicitatie-medewerker-whiskystokerij


  • Bus lanceert port lagering met eigen tartan
    Een eerbetoon aan de oudste jurk van Nederland en de rijke geschiedenis van het buurtschap Bus. Een vijf jaar oude single cask whisky, gelagerd op tawny port vaten. De Brabantse whiskystokerij Bus is van korrel tot borrel Nederlands,...
  • Bus gaat Bio
    Bus Whisky goes Organic! Tijdens de De BioBorrel in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam heeft Bus Whisky bekend gemaakt vanaf 2025 helemaal over te willen stappen op biologische teelt van brouwgerst! Om omschakeling naar bio vanaf 2025 te...
  • Martijn Keesmaat commercieel directeur van Bus Whisky
    Met genoegen verwelkomen we Martijn Keesmaat als commercieel directeur bij Bus Whisky. Martijn was eerder commercieel directeur van Hooghoudt in Groningen. Zijn passie voor de whiskywereld maakt dat hij nu het hoge Noorden verruilt voor onze...

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Bus Whisky Wikipedia