Cask Program

  • Cask Program

Bus Whisky biedt een beperkte groep investeerders de kans om mee te investeren door zelf een vat te kopen via het Bus Whisky Cask Program. Op deze manier investeren in whisky is aantrekkelijk doordat je beschikt over een positie in product, omdat het vat jouw eigendom wordt. Het is waardevast, vergt geen onderhoud, is inflatiebestendig en het levert doorgaans een goed rendement op.

Om een vat te kunnen kopen moet je rekening houden met een prijs van € 7.000 excl BTW per vat first fill bourbon single estate Bus Whisky (geschat afvulniveau is 200ltr). Bus Whisky Distillers garandeert 5% rendement (na aftrek van bewaar- en transactiekosten) per jaar als het vat van de investeerder wordt terug gekocht.

Het aantal vaten wat beschikbaar komt voor het cask program is beperkt. Indien er meer belangstelling is dan er vaten beschikbaar zijn wordt een wachtlijst gehanteerd op volgorde van aanmelding via onderstaand formulier (zonder verplichting tot afname uiteraard).

Ben je serieus geïnteresseerd, vraag dan onze prospectus voor investeerders aan, middels het invullen van onderstaand formulier of mail even naar Frank van Veghel, manager van het het Bus Whisky cask program: frank@buswhisky.com. Je wordt automatisch op de wachtlijst gezet, na het invullen van onderstaand formulier. 

     
Voornaam*   
     
Achternaam*  
     
Adres  
     
Postcode  
     
Woonplaats  
     
E-mailadres*
   
Telefoonnummer*
   
Motivatie    
   
 
   

* je krijgt geen bevestigings email. Zodra er een nieuwe investeringsronde voor het cask program komt, wordt je automatisch geïnformeerd.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Bus Whisky Wikipedia