Cask Program

  • Cask Program

Bus Whisky Distillers BV biedt een selecte groep investeerders de kans om mee te investeren in een Nederlandse Single Estate Whisky via het Bus Whisky Cask Program. Door fysiek single malt whisky te distilleren en te lageren, creëert Bus Whisky Distillers BV voor investeerders daadwerkelijk een positie in het product.

Investeren in whisky is aantrekkelijk doordat je beschikt over een positie in product, omdat het vat jouw eigendom wordt. Het is waardevast, vergt geen onderhoud, is inflatiebestendig en het levert een goed rendement op. Om een vat te kunnen kopen moet je rekening houden met een prijs van € 5.950 excl BTW per vat first fill bourbon single estate Bus Whisky (geschat afvulniveau is 200ltr). Bus Whisky Distillers garandeert 5% rendement (na aftrek van bewaar- en transactiekosten) per jaar als het vat van de investeerder wordt terug gekocht.

Het aantal vaten wat beschikbaar komt voor het cask program is beperkt. Indien er meer belangstelling is dan er vaten beschikbaar zijn wordt een wachtlijst gehanteerd op volgorde van aanmelding via onderstaand formulier (zonder verplichting tot afname uiteraard).

Ben je serieus geïnteresseerd, vraag dan onze prospectus voor investeerders aan, middels het invullen van onderstaand formulier of bel ons even via (0413) 41 80 16. Je wordt op volgorde van aanmelding op de wachtlijst gezet. 

* indicates a required field.