Over ons

Marcel van Roessel

Master Distiller

Marcel is de Master Distiller van Bus Whisky. Hij vindt de diversiteit in smaken van whisky fascinerend. Van lichte, verfijnde en fruitige aroma’s tot robuuste, rokerige geurkanonnen. Het is zijn passie om tijdens het distilleren iedere keer weer nieuwe geuren en smaken te ontdekken.

Eric van Dijk

Distiller & Farmer

Eric van Dijk is lid van dorsclub de Stofvreters die met antieke machines het agrarisch erfgoed levend houden en brouwgerst telen voor Bus Whisky. Naast whiskystoker is Eric de man van het kwaliteit- en veiligheidsbeleid. Zijn farmaceutische achtergrond komt daarbij goed van pas.

Ine Stallaart

Food Designer & Liquorist

Ine is vanaf het eerste uur betrokken bij Bus Whisky en met haar achtergrond als levensmiddelentechnoloog en liquorist een expert binnen het team. Naast distilling, workshops en tastings doet Ine concept development en design. Ine was eerder actief binnen Youth Food Movement

Bram Huvenaars

Masher & distiller

Na een carrière bij de kwaliteitsdienst van Swinkels Family Brewers in Lieshout ging Bram aan de slag bij Bus Whisky. ‘Ik werkte niet alleen met bier, maar het is ook mijn hobby,’ vertelt Bram. ‘Ook thuis ben ik een fanatiek bierbouwer en kan ik genieten van een heerlijk eigen biertje. De...

Dennis Hurkmans & Ezra Leeger

Founding Family

Dennis en Ezra zijn in 2015 gestart met het stoken van whisky van eigen brouwgerst en inmiddels hebben zij een team van specialisten om zich heen verzameld om Bus als whiskylabel verder uit te bouwen.

Specs

BUS WHISKY DISTILLERS BV

Heideweg 1a 5472 LC Loosbroek KVK 17207582 IBAN NL75 RABO 0129 0736 95 BIC RABONL2U BTWnr NL818075119B01