Word ook mede eigenaar van Bus Whisky

  • Word ook mede eigenaar van Bus Whisky

Bus Whisky heeft een missie: de duurzaamste whiskyproducent ter wereld zijn. Onze Single Malt, Single Cask én Single Estate whisky wordt gestookt op de eigen boerderij. Er zijn maar heel weinig single estate whiskystokerijen te vinden in de wereld. Single estate betekent dat ook de brouwgerst door de whiskystokerij zelf wordt geteeld. Bij Bus gebeurt dat energieneutraal en duurzaam, dus zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen en met veel aandacht voor regeneratieve landbouw, bodem en biodiversiteit.

Hoe word je mede-eigenaar van Bus Whisky?
Als investeerder wordt je economisch mede-eigenaar en helpt mee om ons bedrijf verder te verduurzamen. Vanaf 1.000 euro kun je al mede-eigenaar worden. Deelname gaat via sharefundingplatform Broccolli dat is opgericht om het voor MKB-bedrijven mogelijk te maken om eigen vermogen (aandelen) online verhandelbaar te maken. Er zijn voor de koper geen kosten aan verbonden, Bus Whisky betaalt de transactiekosten.
 

Zorg dat je Bus niet mist: voor meer informatie en/of het reserveren van aandelen klik je op onderstaande link:

Klik hier om aandelen te reserveren

Van korrel tot borrel

Bekijk onze movietrailer

Bus Whisky Distillers is een onafhankelijke familiestokerij. Het productieproces bij Bus Whisky Distillers is ambachtelijk en relatief kleinschalig wat de whisky het exclusieve karakter geeft van een ‘limited edition’.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Bus Whisky Wikipedia