Word ook mede eigenaar van Bus Whisky

  • Word ook mede eigenaar van Bus Whisky

Bus Whisky heeft een missie: de duurzaamste whiskyproducent ter wereld zijn. Onze Single Malt, Single Cask én Single Estate whisky wordt gestookt op de eigen boerderij. Er zijn niet veel single estate whiskystokerijen te vinden in de wereld. Single estate betekent dat ook de brouwgerst door de whiskystokerij zelf wordt geteeld. Bij Bus gebeurt dat energieneutraal en duurzaam, dus zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen en met veel aandacht voor bodem en biodiversiteit.

    

Investeer in een van de duurzaamste whisky's ter wereld 

Eind 2019 werd Bus Whisky succesvol gelanceerd als nieuw Nederlands whiskylabel. In amper drie jaar tijd groeide Bus uit van een kleine start-up tot een van de grotere whiskyproducenten van Nederland en internationaal meermaals onderscheiden: brons in San Francisco,  twee keer zilver in Londen en goud in China. Eind 2021 won Bus Whisky ook goud bij de Global Green Awards en uitgeroepen tot een van de duurzaamste whiskyproducenten ter wereld. Hoe meer duurzame whisky we verkopen, hoe meer impact we samen kunnen maken. Bus Whisky wil samen met mensen zoals jij, die zich duurzaam willen verbinden aan ons bedrijf, een volgende stap zetten. Samen gaan we de whiskywereld een beetje mooier en vooral duurzamer maken! 
 

Hoe word je mede-eigenaar van Bus Whisky?

Als investeerder wordt je economisch mede-eigenaar en helpt mee om ons bedrijf verder te verduurzamen. Vanaf 1.000 euro kun je al mede-eigenaar worden. Deelname gaat via een sharefunding platform dat is opgericht om het voor MKB-bedrijven mogelijk te maken om eigen vermogen (aandelen) online verhandelbaar te maken. In juli 2022 en 2023 zijn investeringsrondes gedraaid.
 

Update: medio mei 2024 zal er een derde en voorlopig laatste ronde plaatsvinden


Wil je de volgende Bus niet missen?
Zorg dus dat je de volgende Bus niet mist. Als je je gegevens hier achterlaat, wordt je automatisch geïnformeerd zodra de investeringsronde open gaat. Heb je al eerder geïnvesteerd? Dan wordt je in de toekomst automatisch op de hoogte gesteld van nieuwe investeringsmogelijkheden. Uiteraard is dat vrijblijvend en verplicht het je tot niets.

     
Voornaam*   
     
Achternaam*  
     
Adres  
     
Postcode  
     
Woonplaats  
     
E-mailadres*
   
Telefoonnummer*
   
Gewenst investeringsbedrag*   € 1.000  
    € 2.500  
    € 5.000  
    € 10.000  
    € 25.000  
    € 100.000 of meer **  
   
 
   

* je krijgt geen bevestigings email. Zodra er een nieuwe investeringsronde komt, wordt je automatisch geinformeerd.
** wil je € 100.000 of meer investeren? Dan nemen we even contact met je op om je wensen door te spreken omdat er vanaf dit bedrag ook stemrecht van toepassing is.

Van korrel tot borrel

Bekijk onze movietrailer

Bus Whisky Distillers is een onafhankelijke familiestokerij. Het productieproces bij Bus Whisky Distillers is ambachtelijk en relatief kleinschalig wat de whisky het exclusieve karakter geeft van een ‘limited edition’.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Bus Whisky Wikipedia