Whiskyproeverijen

  • Proeverijen

Whiskyproeverijen

Bus Whiskyproeverijen: beleef het avontuur!

Welkom bij dé plek voor liefhebbers van whisky. Of je nou een kenner bent of net begint met het ontdekken van deze prachtige drank, onze Bus whiskyproeverij biedt een unieke ervaring die je zeker niet wilt missen. We bieden proeverijen aan in combinatie met een rondleiding door onze whiskystokerij, maar onze experts kunnen ook naar jou toe komen voor een leuke avond met vrienden of een bedrijfsevenement! 

🥃 Bus whiskyproeverij op de stokerij | € 50 p.p.
Duik dieper in de ontstaansgeschiedenis van Bus whisky. Tijdens de proeverij krijg je een rondleiding en uitleg van onze whisky-experts. Zij delen graag hun kennis, van de geschiedenis van Bus whisky tot het productieproces. Vervolgens gaan we de new make en 4 whisky's proeven en ontdek je de unieke karakteristieken van elke Bus Whisky release. Vrijdagavond om de 4 weken, aanvang 20.00 uur.
Reserveer hier een vrijdagavond

🥃 Bus mini whiskyproeverij | v.a. € 25
Breng de magie van de Bus Whisky distilleerderij rechtstreeks naar jouw woonkamer met dit zorgvuldig samengestelde proefpakket. Het pakket biedt een authentieke kennismaking met de specials van Bus Whisky. Leuk om zelf thuis te proeven bij de open haard om om cadeau te geven. Nu te bestellen in onze webshop voor € 25. Met 2 proefglaasjes € 35. 
Bekijk de mini whiskyproeverij

🥃 Bus whiskyproeverij bij jou thuis met expert | Op aanvraag
Boek jouw whiskyproeverij op locatie! Onze ervaren whisky-experts komen naar je toe en begeleiden jou en je gasten met boeiende verhalen en informatie over elk geproefd glas. Breng de verfijnde wereld van Bus whisky naar jouw huiskamer. Of het nu gaat om een bijzondere verjaardag thuis of een unieke vriendenavond, onze whiskyproeverij op locatie biedt een onvergetelijke ervaring. 
Vraag een whiskyproeverij bij jou thuis aan

🥃 Bus whiskyproeverij op jouw bedrijfsevent
Onze eventpartner is Peaky Hats, een bedrijf gespecialiseerd in events en entertainment in typisch jaren ’20-30 stijl. Ook themafeesten zoals Roaring Twenties, Great Gatsby, Peaky Blinders en SpeakEasy (secret bar) worden door hen aangekleed. Naast styling verzorgt Peaky Hats ook ambachtelijk entertainment zoals shoeshiners, barbers, butchers, sigarenrollers, een ouderwetse fotograaf met oude fotokast en natuurlijk ontbreekt de whiskybar mét Bus Whisky niet. Neem contact op met Peaky Hats voor een Bus Whiskyproeverij in jaren ’20-30 stijl op jouw event!

🥃 Bus whiskyproeverij online | € 35 p.p.
Duik in de rijke smaken van Bus Whisky vanuit het comfort van je eigen huis. Sluit je aan bij onze virtuele proeverij en ontdek unieke blends, interessante verhalen en tips van onze experts. Een smaakvolle reis, online. Reserveer nu en ervaar de magie van whisky, digitaal!
Abonneer je op de nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe online proeverijen

🎉 Bus Whiskyproeverij cadeaubon 
Of je nu iets te vieren hebt, een uniek cadeau zoekt of gewoon een liefhebber bent, onze whiskyproeverij is een onvergetelijke ervaring om cadeau te geven.
Bekijk hier de cadeaubonnen...

Ben je klaar voor een smaakervaring bij jou thuis of op een andere gekozen plek? Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer jouw whiskyproeverij op locatie en laat je verrassen door de wereld van whisky.

Ja, stuur mij meer informatie:

Naam
   
Adres
   
Woonplaats
   
Telefoon
   
Emailadres
   
Aantal personen
   
Soort proeverij      
 
  
Proeverij bij Bus Whisky
 
 
  
Proeverij op mijn eigen locatie
 
 
  
Bedrijfsevenement
 
 
  
Anders...
 
   
Toelichting
   
 

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Blog

  • Martijn Keesmaat commercieel directeur van Bus Whisky
    Met genoegen verwelkomen we Martijn Keesmaat als commercieel directeur bij Bus Whisky. Martijn was eerder commercieel directeur van Hooghoudt in Groningen. Zijn passie voor de whiskywereld maakt dat hij nu het hoge Noorden verruilt voor onze...
  • Goud voor Russian Imperial Stout
    De Russian Imperial Stout finish van Bus Whisky heeft een gouden medaille gewonnen op de Asia Wine & Spirits Challenge 2023 in Hong-Kong – een van Azië’s meest belangrijke wijn- en spiritwedstrijden. Deze nieuwe finish uit...
  • Bus Whisky in de Nationale Food100
    Bus Whisky en De Heische Hoeve staan dit jaar in nationale Food100, dé lijst van voedselveranderaars in Nederland die zich dagelijks hard maken voor een beter en duurzamer voedselsysteem. Elk jaar wordt een nieuwe lijst...

Bekijk alle blogberichten