7 dagen per week open

  • Tours

7 dagen per week open
Onze whiskystokerij is 7 dagen per week geopend voor bezoek. Elke dag is er om 16.00 uur een rondleiding door de whiskystokerij. Op zaterdag en zondag zijn er daarnaast extra tours om 12.00 uur en 13.30 uur. De rondleiding kost € 14,50 p.p. inclusief de mogelijkheid om te proeven. Je kunt de rondleiding combineren met een lunch vooraf of een diner na afloop! Reserveren is een must.
 
TIP: Voor de rondleiding en het restaurant moet je twee aparte reserveringen maken!

Openingstijden

 

Restaurant

 

Whisky rondleidingen

Maandag   15:30–22:00 uur   16:00 uur
Dinsdag   15:30–22:00 uur   16:00 uur
Woensdag   gesloten   16:00 uur
Donderdag   15:30–22:00 uur   16:00 uur
Vrijdag   15:30–22:00 uur   16:00 uur en 17.30 uur
Zaterdag   11:30–22:00 uur   12:00 uur, 13:30 uur en 16:00 uur
Zondag    11:30–22:00 uur   12:00 uur, 13:30 uur en 16:00 uur
         

De rondleidingen en het restaurant zijn vaak vol geboekt, dus je moet echt vooraf reserveren. Reserveren kan heel eenvoudig online 

Wil je met een groep komen van 15 personen of meer? Kijk dan bij onze speciale groepsrondleidingen die je kunt reserveren op een tijdstip naar keuze in overleg. 

 
Kinderen & Nix 18
Voor deelname aan een rondleiding door de whiskystokerij hanteren we in principe een minimumleeftijd van 18 jaar. Onderzoek heeft aangetoond dat overmatig roken en drinken door ouders leidt tot hetzelfde gedrag bij kinderen. Het advies is daarom het gebruik van alcohol en tabaksproducten zoveel mogelijk te voorkomen in het bijzijn van kinderen. Bus Whisky ontraadt daarom deelname van kinderen aan onze tours, al realiseren we ons dat het soms lastig is gegeven de gezinssituatie.
 
We hebben speciale NIX18-kleurplaten voor kinderen over distilleren. Die leggen het accent op de techniek van distilleren, de biologie van gist en de ongezondheid van alcohol. Terwijl ouders deelnemen aan de rondleiding, kunnen de kinderen zich met deze kleurplaat vermaken.
 
     
 
Rondleiding Whiskystokerij  
€ 14,50 p.p.  

Van €149,50 voor slechts €99,50!

Whiskydeal

Uniek arrangement met rondleiding door de whiskystokerij, een culinair vier-gangen diner en een overnachting in onze B&B met ontbijt voor slechts € 99,50 p.p. maandagen!

Bus Whisky | 50cl | 3 yr | 53%

Bourbon Aged € 64,95

Warme aroma's van graan, mout, hooi en karamel vullen de neus. Het smaakpallet heeft tonen van karamel, vanille, jonge eik en zoethout. Zoete sinaasappel en gedroogde fruitsmaken ontwikkelen zich langzaam samen met delicate drop, zoete vijgen en chocolade.

Bus Whisky | 50cl (UITVERKOCHT)

Russian Imperial Stout finish € 89,95

De neus heeft een mooie complexiteit van peper, chocolade met daaronder een noot van amandel en een hint van zoete appel. Een mooie droge afdronk, waarin peper en bittere chocolade terugkomen. Een vleugje drop maakt het helemaal af.

Bus Whisky | 50cl (UITVERKOCHT)

Bourbon aged | PX finish € 89,95

De neus is mooi rond en gevuld vol rozijnen, abrikozen en noten. Rijk zachte sherry tonen vullen de smaakpallet met eik, gedroogde vruchten en vijgen naast een hint van geroosterde kruidigheid. Een heerlijke romige afdronk met een tint van kruiden en sherry.

Investeren in duurzame whisky

Mis de bus niet!

Bus Whisky geeft certificaten van aandelen uit via sharefunding. Als particuliere investeerder kun je al instappen vanaf € 1.000. Hoe meer duurzame whisky we verkopen, hoe meer impact we samen kunnen maken.

Voor slechts €89,50 p.p.

Camping Culinair

Uniek arrangement met rondleiding door de whiskystokerij, een culinair vier-gangen diner bij je camper, tent of caravan met luxe ontbijtbox voor slechts € 89,50 p.p.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Blog

  • Word mede eigenaar van Bus Whisky!
    In amper drie jaar tijd groeide de Brabantse whisky start-up uit tot een van de grotere whiskyproducenten van Nederland. Door het succes lopen de levertijden op en kan de vraag naar Bus Whisky op dit moment niet worden ingevuld. Om deze groei aan...
  • Brabants Dagblad: Terugkomen is de moeite waard bij Bus Whisky
    Culinair recensent Carla Kentgens stapt in haar rubriek Over de tong wekelijks binnen in één van de vele Brabantse restaurants. Deze week was ze te gast in het boerderijrestaurant van Bus Whisky! "Bus Whisky is een...
  • Even voorstellen | Master Distiller Marcel van Roessel
    ‘Ik weet van A tot Z hoe je whisky maakt’ Met een woeste baard, vriendelijke ogen en een brede glimlach schenkt Marcel van Roessel (50) koffie in terwijl een collega een worstenbroodje brengt. De Oisterwijker die thuis een...

Bekijk alle blogberichten