Overnachten op de whiskystokerij

  • B&B kamers

Overnachten op de whiskystokerij

Bus Whisky heeft een leuk arrangement in combinatie met de sfeervolle B&B kamers op de locatie van de whiskystokerij. Je kunt een overnachting combineren met een van de whiskyrondleidingen om 13.30 en 16.00 uur. Ook het boerderijrestaurant van Bus Whisky is dagelijks geopend voor lunch & diner.

Je ontbijt in het boerderijrestaurant met verse broodjes, een gekookt eitje, onbeperkt koffie, thee, jus en biologische boerderijzuivel met natuurlijk de eigen bierbostelgranola van Bus Whisky! En uiteraard kun je een overnachting combineren met een diner in ons boerderijrestaurant! 

Whiskydeals

We hebben nu twee speciale whiskydeals inclusief hotelovernachting, vier gangen diner, rondleiding whiskystokerij en ontbijt:

LET OP:  je kunt op maximaal 4-6 maanden vooruit reserveren. Verder vooruit reserveren is helaas niet mogelijk. Onze beschikbaarheid is altijd realtime bijgewerkt. Als een datum niet selecteerbaar is, dan is die volgeboekt of niet beschikbaar. 

Adresgegevens:
Bus Whisky Distillers | B&B
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
reserveren@buswhisky.com

Maak kennis met Bus Whisky en ons boerderijrestaurant via onderstaande movietrailer:

Bus Whisky | 50cl

Bourbon Aged € 59,95

Deze single malt, single cask én single estate whisky heeft na drie jaar lagering op first fill bourbon vaten zijn kenmerkende smaak en kleur gekregen. Versneden met een klein deel puur wijstwater, gebotteld, geparafeerd en verzegeld door onze Master Distiller.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Blog

  • Bus Whisky zoekt een sous chef!
    Wij zoeken een sous chef! Creatief aan de slag met mooie, verse, lokale producten in een gezellig team. Direct contact met boeren en producenten. Veel vrijheid in het bedenken en ontwikkelen van gerechten en de menukaart. Een grote...
  • Even voorstellen | Master Distiller Marcel van Roessel
    ‘Ik weet van A tot Z hoe je whisky maakt’ Met een woeste baard, vriendelijke ogen en een brede glimlach schenkt Marcel van Roessel (50) koffie in terwijl een collega een worstenbroodje brengt. De Oisterwijker die thuis een...
  • Bus Whisky wint opnieuw zilver in Londen
    Bus Whisky wint opnieuw zilver op de internationale London SpiritsCompetition. Ook de nieuwste whiskyvariant uit de stal van Bus Whisky – de PX Octave finish- blijkt internationaal hoge ogen te gooien. Voor het tweede jaar op rij...

Bekijk alle blogberichten