Vacature zelfstandig werkend kok (38 uur)

  • Vacature zelfstandig werkend kok (38 uur)

Bus Whisky zoekt een kok met passie voor whisky! (38 uur per week)

Je bent het centrale aanspreekpunt in de keuken van het proeflokaal van Bus Whisky. Je bent een zelfstandig werkend kok die gepassioneerd kan vertellen over streekproducten, whisky en culinair genieten. Whisky en koken zijn jouw passie!

Van een toegankelijk menu met eerlijke producten creëer jij gerechten van topkwaliteit. Je weet mensen elke dag te motiveren om de gasten van het Bus Whisky Proeflokaal een fantastische beleving voor te schotelen. Jij voelt je helemaal thuis in het unieke concept van Bus Whisky waar gasten vanuit het restaurant uitkijken op de whiskystokerij en waar streekproducten centraal staan. We kopen wekelijks vers in bij meer dan 22 boeren/leveranciers om onze gasten een unieke streekbeleving te kunnen bieden. Een enorme logistieke uitdaging, maar we hebben dat er graag voor over. Wil je weten hoe ons menu er uit ziet? Bekijk hier het menu van het Bus Whisky Proeflokaal in wording >>

Je bent op de werkvloer het centrale aanspreekpunt en je vind het hebben van verantwoordelijkheid leuk. Je bewaart ten alle tijden overzicht met hulp van ons POS systeem. Signaleert eventuele knelpunten. Je corrigeert als dat nodig is. Oplossingen kun je duidelijk formuleren en bijbehorende taken kun je goed overdragen. Je verzorgt zelfstandig of met een team van 1 of 2 collega's lunches en diners met fantastische streekproducten en gepaird met Bus Whisky waarover je gepassioneerd kunt vertellen aan onze gasten. 

Naast je culinaire taken controleer je de cijfers, garandeer je de vereiste kwaliteits- en hygiënenormen en weet je processen te verbeteren. Samen met de directie herzie je de menukaart 4 keer per jaar aan de hand van de seizoenen. Je neemt de verantwoordelijkheid voor het berekenen van marges.

Het recept:

- Je denkt proactief mee over verbetering van processen die bijdragen aan onze kwalitatieve en kwantitatieve doelen.

- Je toont initiatief in de manier van werken en draagt bij aan het creatieve culinaire proces 

- Je bent zowel door de week (avonden) als in het weekend inzetbaar

- Je beschikt over een diploma sociale hygiëne of bent bereid dit te halen

- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in horeca, en ruime ervaring in een à la carte keuken. 

De ingrediënten:

- Een afwisselende baan in een fantastisch team;

- Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;

- Een baan in een groeiend bedrijf dat 'overkookt' van innovatie en inspiratie op het gebied van whisky & streekproducten.

- Bus Whisky is gesloten met de kerstdagen tot en met 1 januari, dus die periode ben je standaard vrij.

- Je bent in principe afwisselend om het andere weekend vrij

- Wanneer je contract wordt omgezet naar onbepaalde tijd behoort een elektrische auto van de zaak eventueel tot de mogelijkheden (fiat 500e)

Smaakt dit naar meer?

Kijk jij uit naar een mooie toekomst bij Bus Whisky? Laat ons weten waarom jij jezelf ziet als onze nieuwe collega en overtuig ons met jouw motivatie. Stuur je sollicitatie naar info@buswhisky.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je vragen? bel ons! (0413) 418016. Uitgebreide informatie over onze bedrijven is te vinden op www.buswhisky.com en www.heischehoeve.com