Proef Lokaal!

  • Restaurant

Proef Lokaal!

Een whiskystokerij heeft traditioneel een eigen proeflokaal. Maar bij Bus Whisky staat Proef Lokaal ook voor genieten van streekproducten met farm-to-table cuisine. Het charmante en sfeervol ingerichte boerderijrestaurant van Bus Whisky heeft een menukaart met vrijwel uitsluitend streekproducten en ook een mooie groene kaart met een royale plantaardige en glutenvrije keuze. Naast de huis gestookte whisky worden ook de meeste bieren en frisdranken van onze drankenkaart op eigen boerderij gebrouwen en gebotteld. Of laat je verrassen door een van de wijnen op onze wijnkaart, allemaal afkomstig uit Nederland én van Nederlandse wijnboeren 'uit den vreemde'.

Bij de meeste gerechten op de kaart is aangegeven van welke boer in de buurt het afkomstig is. En naast huis gebrouwen bieren en zelf gebottelde frisdranken, hebben we ook uitsluitend huis gestookte eau-de-vie en likeuren. We hebben zelfs een eigen koffiebranderij. Op het wensenlijstje staan nog een eigen theeplantage op de boerderij. Dan zou ons restaurant qua drank helemaal zelfvoorzienend zijn.

Uit eten bij Bus Whisky is een beleving op zich. Vanuit het restaurant kijk je aan de ene kant in de open keuken naar het werk van de koks. En als je je omdraait, zie je de whiskystokers aan het werk in de distilleerderij van Bus Whisky. Hoe gaaf is dat? Helemaal leuk is om je diner te combineren met een rondleiding door de whiskystokerij. Dat kan elke dag om 16.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag hebben we extra rondleidingen om 13.30 uur. Leuk om te combineren met een lunch vooraf of een borrel op het terras nadien!

<< Bekijk Lunchkaart >> 

<< Bekijk Avondkaart >>

Ons boerderijrestaurant is 7 dagen per week geopend voor diner. We zijn op vrijdag, zaterdag en zondag ook geopend voor  lunch. Reservering vooraf is noodzakelijk.

Reserveren kan heel eenvoudig online via onderstaande link:

KLIK HIER OM EEN TAFEL TE RESERVEREN

Adresgegevens:
Bus Whisky Distillers | Boerderijrestaurant
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
restaurant@buswhisky.com

 

Maak kennis met Bus Whisky en ons boerderijrestaurant via onderstaande movietrailer:

Bus Whisky | 50cl

Bourbon Aged € 59,95

Deze single malt, single cask én single estate whisky heeft na drie jaar lagering op first fill bourbon vaten zijn kenmerkende smaak en kleur gekregen. Versneden met een klein deel puur wijstwater, gebotteld, geparafeerd en verzegeld door onze Master Distiller.

Van €117,25 voor slechts €79,50!

Whiskydeal week

Uniek arrangement met rondleiding door de whiskystokerij met proefglaasje, een heerlijk vier-gangen diner en een overnachting in onze B&B met ontbijt voor slechts € 79,50 p.p. van zondag t/m donderdag

7 dagen per week om 16.00 uur

Whisky rondleidingen

Onze whiskystokerij is 7 dagen per week geopend voor bezoek. Elke dag is er om 16.00 uur een rondleiding door de whiskystokerij. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er extra tours om 13.30 uur. Met een groep van 10 personen of meer kun je ook een privétour boeken op een tijdstip naar keuze.

Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk gewaardeerd:

Blog

  • Bus wint goud voor duurzaamheid
    Hongkong - Bus Wisky is tijdens de Global Green Awards in Hongkong beloond met een gouden duurzaamheidsmedaille. Eind 2019 werd Bus succesvol gelanceerd als nieuw Nederlands whiskylabel. In amper drie jaar tijd groeide de Brabantse whisky...
  • Bus wint Brons in San Francisco
    San Francisco – Bus Whisky heeft met haar nieuwste whisky in Amerika een bronzen medaille gewonnen bij de USA Spirits Ratings Competition in San Francisco. Deze nieuwe whisky van Bus gooide eerder ook al hoge ogen in Londen, waar de...
  • Bus Whisky zoekt een sous chef!
    Creatief aan de slag met mooie, verse, lokale producten in een gezellig team. Direct contact met boeren en producenten. Veel vrijheid in het bedenken en ontwikkelen van gerechten en de menukaart. Een grote diversiteit in werkzaamheden door alle...

Bekijk alle blogberichten